Bomhus

Myrmalmsvägen 12

109 KVM 4 rum och kök 3.255.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

109 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.255.000 kr

Vill du bo insynsskyddat & nyrenoverat med en gyllene touch i ett plan med modern öppen planlösning?

Här bor du insynsskyddat i lättskött och nyrenoverat enplanshus med härliga sällskapsytor i en öppen planlösning med nytt, stort kök och två nya badrum.

När du klivit in möts du av en luftig, modern och öppen planlösning med en gyllene touch. Mycket väldisponerade kvadratmetrar med tre bra sovrum och möjlighet till ett sovrum till om så önskas. Ny jordfelsbrytare. Genomgående nya ytskikt med bl. a. varma, sköna parkettgolv i ek och spotlights med plejdsystem i taket vilka ger ett härligt ljus. Nytt kök i modernt snitt i 360 grader med gott om skåp och stor bardel, bänkskivor i massiv ek med stor induktionshäll och integrerat i inredningen är hel kyl, hel frys och diskmaskin. Vidare är köket snyggt utrustat med svart matt ugn och mikro i arbetshöjd och en svart fläkt Stort insynsskyddat vardagsrum med plats för släkt och vänner. Ombyggt och totalrenoverat duschrum med fint klinker i marmor, nytt fönster och dubbel dusch med exklusiva golvbrunnar. Ett master bedroom med en walk in closet i anslutning. Här är det möjligt att göra ett sovrum till, då dörr finns inbyggd i väggen mot hallen. Ny tvättstuga med dusch och wc. Tvättstugan är utrustat med tvättpelare och har utgång till framsidan. Samfällighetsavgift 1 400 kr/månad inkl. bl. a. vatten, garage, fiber, renhållning, snöröjning, grovtvättstuga, lekpark och gårdshus med samlingslokal.

Varmt välkommen - Nytt, lättskött och bekvämt i ett plan

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från den nybyggda entréaltanen med intilliggande trall står du i en öppen och modern planlösning med fina ekparkettgolv och infällda spotlights i sektioner i taket med Plejdsystem (lättstyrt knappsystem med dimmerfunktion i en app på telefonen). Till höger i entrén är det två praktiska förvaringslådor inbyggda.

Sovrum

Direkt till vänster när du klivit in ligger ett sovrum med en ny garderobsvägg.

Kök

Med modern öppen och luftig planlösning och en hög sarg mot hallen ligger ett nytt 2018 och modernt kök i 360 grader med gott om skåp och stor bardel, bänkskivor i massiv ek med stor induktionshäll och integrerat i inredningen är hel kyl, hel frys och diskmaskin. Vidare är köket snyggt utrustat med svart matt ugn och mikro i arbetshöjd och en svart fläkt. Utanför bardelen finns utrymme för matbord och utgång till den skyddade baksidan med altan under tak med nytt 2021 golv.

Vardagsrum

Vidare öppet från köket vilket ger en härlig rymd ligger ett totalt insynsskyddat och stort vardagsrum med ekparkettgolv och gott om plats för stort matbord. Spotlights med dimmer i taket.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet totalt insynsskyddat ligger ett sovrum med nya 2021 ytskikt.

Duschrum

Vidare från köket ligger en passage med totalrenoverat -18 och ombyggt duschrum med kakel på väggarna och fint klinker i marmor med värme och infällda exklusiva golvbrunnar från Purus. Toalettstolen är av bättre modell och det är dubbel(!) dusch med glasväggar. Ett nytt fönster har satts in, vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Tvättstuga/grovkök

Till höger i passagen ligger ett genomgående renoverat 2020 grovkök med wc, dusch och plats för badkar för den som önskar. Här är det utgång till framsidans trädäck. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho och gott om skåp för förvaring.

Master bedroom

Längst in i passagen ligger ett master bedroom med ett rum som byggts om till en walk in closet med två nya garderobsväggar och fönster mot baksidan. Dörr finns inbyggd i väggen från passagen, för den som vill öppna upp och göra ett rum igen.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Myrmalmsvägen 12, 80428 Gävle

Område

Bomhus

Boarea

109 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

447 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

1.417.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  3
  • Totalt belopp: 1.665.000 kr
Driftkostnad:

Samfällighet: 16.800 kr/år

Uppvärmning och hushållsel: 19.058 kr kr/år

Total driftskostnad: 35.858 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1978

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Utförda renoveringar

Genomgående renoverat från 2018 och framåt

Energiprestanda

124 kwt/kvm/år

Byggnadstyp

Enplanshus

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Stående träpanel, målat 2020!

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Garage med fjärrstyrd port och el för motorvärmare + fria platser för er som har flera bilar

Energideklaration utförd

2017-11-20

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda

124

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten. Korsnäs sågverk flyttade 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle – platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten. Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten. Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka firade 2007 100 år. Sedan 1993 finns även Björsjökyrkan. Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy 1939 och 1940, och spelat i hockeyallsvenskan 1949–1953. I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget