Bomhus

Prästbyggevägen 4A

83 KVM 4 rum och kök 1.975.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

83 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

1.975.000 kr

Lättskött enplanshus på hörna med nya -19 fönster, vidbyggt varmgarage, elbilsladdare & stort uterum

Här har du ett bekvämt och välplanerat boende på gaveln i ett plan med mycket stort och inglasat uterum, samt vidbyggt varmgarage med ingång från köket och elbilsladdare.

Vardagsrum öppet i nock, vilket ger en härlig rymd. Genomgående nya fönster varav stora fönsterväggar vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Markiser på framsidan. Nyare duschrum med kakel och klinker med värme för kalla fötter. Nyare kök i ek från Kvikk med rostfria maskiner och genomgående med hallen ligger ett ektiljagolv. Tre insynsskyddade sovrum så att du kan slappna av hemma. Mycket stort(ca 42 kvm) och inglasat uterum med isolerade väggar, furuplankgolv och skjutbara glasväggar och fönster med gaskasetter. Uterummet är extra rum från tidig vår till sen höst. I anslutning till uterummet ligger ett rymligt förråd. Vidbyggt varmgarage med ingång från såväl köket som uterummet och framsidan. Bl. a. uppvärmning, vatten och Com hems Tv grundutbúd ingår i samfälligheten.

Lättskött tomt med bra förvaringsmöjligheter och barnvänligt belägen, granne med bl. a. skola och simhall.

Varmt välkommen - Allt i ett plan, bekvämare får du leta efter...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, rymlig duschdel och stor kommod med bra förvaring samt handdukstork med vattenburet system.

Hall

När du klivit in står du i ett kapprum med en garderob. Kapprummet mynnar ut i en hall med ektiljagolv genomgående med köket.

Vardagsrum

Öppet till vänster från hallen ligger ett vardagsrum med hel fönstervägg och öppet i nock vilket ger en härlig rymt i rummet.

Sängkammare

Vidare från vardagsrummet kommer du till en sängkammare med två garderober och två dubbla garderober, alla med överskåp. Från sängkammaren med nytt fönster och genom en ny dörr är det utgång till det mycket stora uterummet och den lättskötta baksidan.

Sovrum

Rakt fram i hallen med närhet till duschrummet ligger ett skyddat sovrum med en garderob.

Kök

Öppet till höger från hallen ligger ett kök med ektiljagolv och inredning från Kvikk. Köket är utrustat med hel kyl med vattenmaskin och hel frys med ismaskin. I övrigt är köket utrustat med diskmaskin, fläkt och nyare -16 spis med häll. Från köket är det oerhört bekväm utgång till varmgaraget och tvättstugan.

Grovkök

Från såväl garaget som uterummet kommer du till en grovavdelning med hall, klädkammare och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho.

Sovrum

Vidare rakt fram i köket ligger ett skyddat sovrum med två garderober.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Prästbyggevägen 4A, 80426 Gävle

Område

Bomhus

Boarea

83 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

30 kvm

Tomtarea

566 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Balkong/Uteplats

Mycket stort(ca 42 kvm) och inglasat uterum med isolerade väggar, furuplankgolv och skjutbara glasväggar och fönster med gaskasetter. Uterummet är extra rum från tidig vår till sen höst. Solaltan på baksidan.

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

1.650.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  7
  • Totalt belopp: 1.687.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.000 kr/år

Renhållning: 1.600 kr/år

Samfällighet: 22.800 kr/år

Total driftskostnad: 30.400 kr/år

Com hems Tv grundutbud ingår i samfälligheten

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1962

TV/Internet

Com hems TV-grundutbyd ingår i samfälligheten

Energiprestanda

166 kwt/kvm/år

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Stående träpanel/puts

Taktyp

Papp

Fönster

Nya 3-glasfönster 2019-2022

Uppvärmning

Fjärrvärme via samfällighet

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Vidbyggt förråd med bred port på gaveln + redskapsbod på gården.

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt varmgarage med ingång från såväl fram- som baksida och kök!

Boareabeskrivning

Plus ca 42 kvm, inglasat och delvis isolerat uterum - extra rum från tidig vår till sen höst...

Energideklaration utförd

2020-03-16

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Energiprestanda, primärenergital

165

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten. Korsnäs sågverk flyttade 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle – platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten. Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten. Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka firade 2007 100 år. Sedan 1993 finns även Björsjökyrkan. Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy 1939 och 1940, och spelat i hockeyallsvenskan 1949–1953. I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget