Bomhus

Pukslagarvägen 30

68,5 KVM 2 rum och kök 910.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

68,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

910.000 kr

Vill du bo lättskött med öppen planlösning och stort inglasat uterum och egen liten trädgård?

Lättskött och bekvämt parhus, mycket ljust med öppen planlösning och stort inglasat uterum med skjutbara fönster mot den lätt- och välskötta tomten.

Öppen planlösning i köket med köksö och gott om skåp. Rymligt och skyddat sovrum. Stort vardagsrum med utgång till ett mycket stort och inglasat uterum med skjutbara glasväggar mot en öppen altan/soldäck och den fina baksidan. Kaklat badrum med fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Stor och väl inredd klädkammare. Egen tvättstuga med tvättmaskin och tvättho. Bl. a. tv, bredband och garage ingår i månadsavgiften.

Lugnt, skyddat och barnvänligt område nära naturen.

Varmt välkommen - Så stort och inglasat uterum/en egen oas...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya entréaltanen står du i en hall med panélvägg. I anslutning till hallen ligger en väl inredd klädkammare och en egen tvättstuga med tvättmaskin och tvättho.

Badrum

Rakt fram i hallen ligger ett kaklat badrum med löst badkar för den som önskar dusch.

Kök

Öppet från hallen ligger ett stort kök med köksö och gott om skåp. Köket är inrett med spis med häll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Sovrum

Vidare från köket ligger ett skyddat och rymligt sovrum.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett stort vardagsrum med utgång till ett mycket stort och inlasat uterum med skjutbara glasväggar mot en öppen altan på den lätt- och välskötta tomten.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

34

Gatuadress

Pukslagarvägen 30, 804 32 Gävle

Område

Bomhus

Boarea

68,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 1,2575
  • Andelstal insats: 1,2575
  • Andelstal avgift: 1,25309
Månadskostnad:

4.689 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.880 kr/år

Försäkringskostnad: 1.500 kr/år

Total driftskostnad: 9.072 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Gävlehus 18

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1983

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Peter Engström 070-4644971.

TV/Internet

Com hems grundtvutbud och bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd på grannhusets gavel. I föreningen finns samlingslokal med pentry, bastu, dusch och snickarbod. Det finns också redskapsbod och cykelrum. Föreningen har släpkärra att låna.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten. Korsnäs sågverk flyttade 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle – platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten. Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten. Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka firade 2007 100 år. Sedan 1993 finns även Björsjökyrkan. Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy 1939 och 1940, och spelat i hockeyallsvenskan 1949–1953. I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget.