Brynäs

Andra Tvärgatan 24C

43 KVM 1 rum och kök 875.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

43 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

875.000 kr

875 000 kr - Nytt med egen BILPLATS! Nytt helkaklat duschrum med tvättmaskin, & Marbodalkök

875 000 kr - nytt Marbodalkök med rostfria maskiner, nytt duschrum med kakel, klinker och egen tvättmaskin. Rum i vinkel med stor sovalkov med plats för dubbelsäng.

Genomgående renoverad etta med mycket bra planlösning med känsla av en tvårumslägenhet, då det finns plats för en dubbelsäng i rummets vinkel. Duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet och egen tvättmaskin. I taket är det infällda spotlights. Stort och separat kök med ny inredning från Marbodal och rostfria maskiner. Genomgående ekparkettgolv. Nya stora fönster med härligt ljusinsläpp. Fransk balkong.

Ny förening med bl. a. nya fönster, stammar, dörrar och balkonger

Varmt välkommen - Unikt med allt nytt

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in hallen står du på ett ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. I hallen inryms hela sex garderober med överskåp.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med upphängd wc vilket underlättar städningen. Här finns plats att sätta in en egen tvättmaskin.

Kök

Till vänster i hallen ligger ett nytt separat kök med inredning från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, rostfria maskiner, varav ugn, fläkt, diskmaskin.

Rum

Till höger från hallen ligger ett stort rum i vinkel med fransk balkong och en alkov med plats för för dubbelsäng.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1302-53

Gatuadress

Andra Tvärgatan 24C, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

43 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,0162968
  • Andelstal avgift: 0,0160120
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 741.613 kr
Månadskostnad:

2.293 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.400 kr/år

Tv/Bredband: 2.400 kr kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Bygdekikaren

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Fredrik Andersson 079-0662007.

TV/Internet

Tele2/Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i huset!

Energiprestanda

139 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-10-30

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

91

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

En ny stadsdel håller på att växa upp på Södra Skeppsbron. Godisfabriken är det samlande namnet för alla hus, gator och parker som anläggs i området. 750 bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter planeras tillsammans med caféer, verksamhetslokaler, förskola och parkeringshus. Stort fokus ligger på att bygga med höga miljö- och hållbarhetskrav. Godisfabriken blir ett område med kvaliteter i boendet som möjliggör en livsstil där bilägande inte längre är en förutsättning. Istället vill vi uppmuntra cykling, att gå till fots och bilpooler. Närheten till både resecentrum och stadskärnan samt en väl utbyggd kollektivtrafik underlättar hållbara resvanor.

Byggnader från industriepoken sparas och får nya användningsområden. Första Tvärgatan som legat gömd inom fabriksområdet öppnas upp och Brynäs storstadsliknande rutnät av gator blir äntligen komplett igen. Ett grönt stråk genom området kommer att knyta ihop Stenebergsparken med Jungfruparken vid Gävle Strand. Ett inbjudande torg med bästa kvällssolläge breder ut sig ner mot gästhamnen och Fullriggaren på andra sidan Gavleån.