Brynäs

Brynäsgatan 8A

64 KVM 2 rum och kök 1.115.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

64 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.115.000 kr

Helt ny, OANVÄND(!) på botten med uteplats, nära Gavleån, Centralstationen & centrum

Med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum ligger denna genomgående renoverade och oanvända(!) lägenhet på bottenvåningen med uteplats. Bekvämt med hiss från garaget. I grannkvarteret ligger de gamla palatsen med tinnar och torn, från såväl vardags- som sovrum är det utblickar mot ett kvarter med bevarade fiskarhus från 1700-talet.

Mycket trevlig innergård med sittner grupper. I anslutning till den fina innergården ligger denna lägenhet med entréaltan. När du klivit in står du i en rymlig hall med stor klädkammare i anslutning. Lägenheten har genomgående renoverats 2022 och sedan dess har ingen bott i den. Nya innerdörrar, ytskikt och kök. Till vänster i hallen ligger ett stort duschrum med fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är förberett för egen tvättmaskin. Till höger i hallen ligger ett helt nytt och OANVÄNT(!) kök med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Vidare är köket utrustat med ny spis med häll och inbyggd mikro i arbetshöjd. Rakt fram i hallen ligger ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti vilket ger ett ljust intryck. Från såväl vardagsrum som kök ligger ett stort sovrum med gott om plats för såväl skrivbord som extra garderober. Garage i källaren. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Begärt pris 975 000 kr.

Varmt välkommen - OANVÄND ett stenkast från ån och centralstationen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya ytterdörren står du i en rymlig och välkomnande hall med nya ytskikt och innerdörrar. I anslutning till hallen ligger en mycket stor klädkammare med hängare och hyllor.

Duschrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett stort duschrum med hörnduschväggar och regnblandare. I duschrummet är det förberett för egen tvättmaskin. Ett fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Kök

Till höger från hallen ligger ett helt nytt och OANVÄNT(!) kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Köket är vidare utrustat med spis med häll, fläkt och inbyggd mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum

Rakt fram från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med nya ytskikt och stor fönstervägg vilken ger ett ljust intryck. Här har du trevliga utblickar mot ett kvarter med bevarade fiskarhus från 1700-talet.

Sovrum

Från såväl kök som vardagsrum ligger ett stort sovrum med nya ytskikt och utblickar mot de anrika fiskarhusen i kvarteret. Här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och extra garderober om så önskas.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

20

Gatuadress

Brynäsgatan 8A, 80280 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

64 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,19910
  • Andelstal insats: 2,19910
  • Andelstal avgift: 2,17898
Månadskostnad:

4.554 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Total driftskostnad: 3.600 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 19

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi, vänligen kontakta Ove Vestin 0702611594.
Det går också bra att maila föreningen på gavlehus19@outlook.com

Se även föreningens hemsida: https://gavlehus19.wixsite.com/gavlehus19

TV/Internet

Tele2:s TV-grundutbud ingår i månadsavgiften/100 mbit:s bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindförråd, övernattningsrum, samlingslokal, bastu och tvättstuga i föreningen.

Energiprestanda

100 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2018-12-10

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.