Brynäs

Femte Tvärgatan 22

37 KVM 1 rum och kök 1.050.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

37 kvm

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

1.050.000 kr

Modern, totalt insynsskyddad & högt belägen etta med balkong & totalrenoverat -18 duschrum...

Här bor du insynsskyddat och högt beläget med hiss i en rymlig och renoverad etta med balkong och totalrenoverat duschrum med närhet till centralstationen.

Modern öppen planlösning med nyare utbyggt kök med rostfria och inbyggda maskiner, infälld induktionshäll och diskho. Totalrenoverat -18 duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme(!) på golvet. Duschrummet är förberett för tvättmaskin och utrustat med infällda spotlights med dimmer, i taket samt handdukstork med vattenburet system. Möblerbar och välkomnande hall med ny garderob med spegeldörrar. Stort, insynsskyddat rum med plats för såväl dubbelsäng som soffa och stort matbord. Fönsternisch med utgång till fritt belägen balkong.

Nya fönster, lägenhetsdörrar och vattenstammar samt badrum i föreningen.

Varmt välkommen - Vad händer med priserna på Brynäs...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och kliver in genom dörren möts du av en rymlig och möblerbar hall med nyare garderob med spegeldörrar. I hallen inryms också en inbyggd rejäl garderob .

Duschrum

Till höger ligger det totalrenoverade -18 duschrummet kakel och klinker med värme. Duschrummet är förberett för tvättmaskin och torktumlare och utrustat med infällda dimningsbara spotlights i taket samt handdukstork med vattenburet system och el på sommaren om värme då önskas. I duschrummet är det ett fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Kök

Med öppen planlösning mot rummet finner du detta sociala kök med högblanka luckor och stänkskydd i glas med möjlighet att lätt byta färg och form... Köket är utrustat med rostfria maskiner varav kyl & frys, mikrovågsugn och ugn bekvämt i arbetshöjd. Infälld såväl induktionshäll och diskho.

Rum

Till vänster från hallen ligger ett stort rum med plats för såväl dubbelsäng som soffa och stort matbord. Trevlig fönsternisch med utgång till en balkong. Rummet har modern och öppen planlösning mot köket.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1103

Gatuadress

Femte Tvärgatan 22, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

37 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,2458
Månadskostnad:

2.287 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 1.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Femte Tvärgatan 22

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Fredrik Norrman på 070-4141228.

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns matkällarförråd, stort vindsförråd, tvättstuga med nya maskiner, allt i huset! Gemensam innergård med stora möjligheter.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.