Brynäs

Femte Tvärgatan 22

40,5 KVM 1 rum och kök 850.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

40,5 kvm

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

850.000 kr

Rymligt med p-plats & hiss, totalrenoverat -18 duschrum, riktigt kök & stort vardagsrum...

Här bor du lugnt, insynsskyddat och högt beläget med hiss i en rymlig och mycket ljus etta med totalrenoverat duschrum och riktigt kök, med närhet till centralstationen och havet.

Lägenheten ligger lugnt mot den mycket trevliga innergården med pergola och grillmöjligheter. Möblerbar och välkomnande hall med fyra garderober med överskåp. Totalrenoverat -18 duschrum med kakel på väggarna och fint klinker med värme(!) på golvet. Duschrummet är förberett för tvättmaskin och utrustat med infällda spotlights med dimmer i taket, samt handdukstork med vattenburet system. Stort insynsskyddat vardagsrum med fint ekstavparkettgolv, fransk balkong och plats för såväl dubbelsäng som soffa. Begärt pris 875 000 kr.

Nya fönster, lägenhetsdörrar, fasader, vattenstammar samt badrum i föreningen. Möjlighet att hyra egen p-plats finns!

Varmt välkommen - Finn ro i eget bo

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen på din egna plats, passerat den fina innergården med pergola och grillmöjligheter samt tagit hissen upp och klivit in står du i en möblerbar hall med fyra garderober med överskåp.

Duschrum

Till höger ligger det totalrenoverade -18 duschrummet kakel och klinker med värme. Duschrummet är förberett för tvättmaskin och utrustat med infällda dimningsbara spotlights i taket samt handdukstork med vattenburet system och el på sommaren om värme då önskas. I duschrummet är det ett fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Kök

Rakt fram i hallen ligger ett rymligt och mycket ljust kök med plats för matbord. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys.

Vardagsrum

Till vänster från hallen genom en glasdörr ligger ett vardagsrum med fint ekstavparkettgolv och fransk balkong lugnt mot den fina innergården med pergola och grillmöjligheter.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1206

Gatuadress

Femte Tvärgatan 22, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

40,5 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

2

Hiss

Bra för dig som vill slippa en massa trappor...

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,4596
Månadskostnad:

2.438 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 1.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Femte Tvärgatan 22

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Fredrik Norrman på 070-4141228.

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns matkällarförråd, stort vindsförråd, tvättstuga med nya maskiner, allt i huset! Gemensam innergård med stora möjligheter.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med direkt närhet till ån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.