Brynäs

Styrmansgatan 16

65,5 KVM 2 rum och kök 1.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

65,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.600.000 kr

Genomgående renoverad, ombyggd & rymlig tvåa med hiss(!) - Oanvänt och välutrustat kök och duschrum!

Genomgående nyrenoverad, ombyggd och rymlig tvåa med hiss(!) upp till möblerbar loftgång i attraktiv förening - Oanvänt kök och duschrum...

Ombyggd -19 med helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att ljuset flödar från två håll och ger ett fantastiskt intryck. När mörkret faller så är det genomgående i hela lägenheten infällda spotlights med dimmer i taket. Nytt, oanvänt kök med kaklade väggar, induktionshäll, integrerad diskmaskin, "sidebyside" kyl/frys med is och vatten. Vidare är köket utrustat med rostfri fläktkåpa och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Genomgående nya ytskikt, lister och parkettgolv i ek samt klinkergolv i entrén. Totalrenoverat och rymligt duschrum med fint kakel från Höganäs med infällda nischer och spotligts samt klinker med värme. I duschrummet är det ny, infälld tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med nytt, stort garderobsparti med skjutdörrar med spegel. Möblerbar hall med klinker i entrén och walk in closeth i anslutning. Rymlig balkong med ny trätrall och möjlighet finns att glasa in. All design och byggnation av Dean & Hinrichs AB.

Mycket attraktiv förening med nyrenoverad -17 tvättstuga och relax med bastu samt övernattningsrum. Bl. a. nya fönster och säkerhetsdörrar. Närhet till Gavleån och Gävle strand.

Den här tål att synas i sömmarna - Måste bara ses!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från den möblerbara loftgången möts du direkt av känslan av nyproduktion. Allt är genomgående renoverat 2019 och oanvänt. Du står på ett klinkergolv i entrén. Vidare genomgående i lägenheten ligger ett parkettgolv i ek från #kährs. I anslutning till hallen ligger en walk in closet. Nya innerdörrar, golv, lister och tak med infällda spotlights från #designlight i hela lägenheten.

Duschrum

Direkt till höger i hallen ligger ett totalrenoverat -19 och oanvänt duschrum med fint kakel från #höganäs på väggarna med infällda nischer och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med fin kommod, vägghängd wc, duschvägg i glas och helt ny tvättmaskin och torktumlare infällda i väggen. I taket är det spotlights med dimmer infällt vilket ger ett härligt ljus i duschrummet.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett sovrum med ny garderobsvägg med skjutdörrar med spegel. I sovrummet finns fiberuttag för tv och bredband. Från sovrummet är det utgång till en stor balkong som med fördel kan glasas in för ca 30 tkr.

Kök

Öppet till vänster från hallen ligger ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en härlig rymd. I hela taket är det infällda spotlights med dimmer. Köket är helt nytt -19 och oanvänt med gott om skåp, tv och rostfria maskiner, varav fläktkåpa, Samsung "sidebyside" kyl/frys med is och vatten. Rostfri ugn och mikro i arbetshöjd. En infälld induktionshäll och integrerad diskmaskin. Allt oanvänt!

Vardagsrum

Öppet mot köket ligger ett vardagsrum med gott om plats för stor soffa och matbord. Ett genomgående ljus via stora fönsterpartiet från två håll ger ett härligt intryck i kök och vardagsrum.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

129

Gatuadress

Styrmansgatan 16, 80284 Gävle

Område

Brynäs

Boarea

65,5 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Hiss

Hiss i markplan

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,65819
  • Andelstal insats: 0,65975
  • Andelstal avgift: 0,65682
Månadskostnad:

2.757 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.176 kr/år

Uppvärmning: 3.576 kr/år

Total driftskostnad: 7.608 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Styrmannen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

296

Byggnadsår

1976

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Fredrik Nilsson 0765649793.

TV/Internet

Com hems basutbud ingår i månadsavgiften/Telias fiber 100/100 ingår i månadsavgiften

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, tvättstuga och cykelrum i huset! I övrigt finns relax med bastu och övernattningsrum i föreningen!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.