Centralt

Byggmästargatan 12

146 KVM 4 rum och kök 3.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

146 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.175.000 kr

Stor uteplats & inglasat uterum! Hiss! Hela 146 kvm mitt i stan i gott skick med öppen planlösning

Här bor du mitt i centrum ett stenkast från härliga Boulognerskogen, sjukhuset och högskolan i en mycket rymlig, hela 146 kvm med stor uteplats och dsssutom stort och inglasat uterum samt gemensam innergård. Hiss finns!

När du klivit in genom en säkerhetsdörr, stor du i en hall med klinkergolv och du möts av generösa sällskapsytor med modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående parkettgolv. Fönsterbrädor i sten. Flexibel planlösning som ursprungligen varit 6 rok, möjlighet att bygga om till 4 sovrum. Mycket stort master bedroom med eget duschrum och utgång till ett inglasat och stort uterum med rullgardiner, infravärme, lampa och skjutbara fönster. Två toaletter varav ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt ny egen tvättmaskin och fönster, vilket släpper in det härliga dagsljuset. Stort, nyare och påkostat kök med inredning från Ballingslöv med infällda spotlights och köksö med bänkskiva i svart marmorsten. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, i övrigt rostfria maskiner, varav hel kyl och hel frys med vatten och is, inbyggd såväl ugn som mikro i arbetshöjd. Egen, mycket stor uteplats med pergola med nytt tak, på föreningens gemensamma innergård med grillstuga en våning upp vilket ger ett lugnt intryck. Bredband ingår i månadsavgiften.

Bra förening som har pysslat med det mesta, moderna hissar, nya säkerhetsdörrar, stammar, inglasade balkonger, nya fönster, m.m.

Varmt välkommen - Generös & renoverad mitt i city

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in står du på ett klinkergolv. I anslutning till hallen ligger en stor klädgarderob och gästtoalett med ny kommod och wc.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett mycket stort vardagsrum med fint parkettgolv i ek, vilket är genomgående i hela lägenheten. En hel fönstervägg ger ett ljust intryck.

Kök

Med modern och öppen planlösning mot vardagsrummet ligger ett nyare, stort kök i husets hörna vilket ger ett härligt ljus från två håll. Köket har en stor köksö med bänkskiva i svart marmorsten och gott om förvaring. Inredningen är från Ballingslöv med integrerad diskmaskin och induktionshäll. Vidare är köket utrustat med infällda spotlights och rostfria maskiner, varav hel kyl och hel frys med vatten och is, inbyggd såväl ugn som mikro i arbetshöjd.

Sovrum

Direkt till vänster i vardagsrummet ligger ett sovrum med tre vanliga garderober och en dubbel garderob, parkettgolv i ek och utgång till en stor uteplats med pergola med nytt tak på den gemensamma innergården med grillstuga, lugnt belägen en våning upp.

Master bedroom

Direkt till höger ligger ett mycket stort master bedroom som en gång varit tre sovrum. I rummet ligger parkettgolv i ek och två garderober. Från sovrummet är det utgång till ett stort, inglasat uterum med nålfiltsmatta, skjutbara fönster, rullgardiner, lampa, eluttag och infravärme.

Duschrum

I anslutning till master bedroom ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet är det en nyare -17 tvättmaskin, två garderober och ett fönster, vilket släpper in det härliga dagsljuset.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

101

Gatuadress

Byggmästargatan 12, 80324 Gävle

Område

Centralt

Boarea

146 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 3,92420
  • Andelstal avgift: 3,97474
Månadskostnad:

7.633 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 7.200 kr/år

Total driftskostnad: 7.200 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Adelsklubben

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

40

Byggnadsår

1969

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Martin Björkgren 0706421699.

TV/Internet

Tele2:s grundutbud ingår i månadsavgiften/Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två källarförråd, cykelrum och tvättstuga samt ett stort gym som hyr av föreningen, där medlemmarna får rabatt.

Energiprestanda

121 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-12-12

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

92

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.