Centralt

Byggmästargatan 4A

138 KVM 6 rum och kök 3.375.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

138 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

6 st , varav 5 st sovrum Mer fakta

Pris

3.375.000 kr

Paradlägenhet på gaveln mot Gavleån, 6 rok, öppen spis, 3 balkonger, 3 toaletter & uthyrningsdel

Här bor du mitt i centrum i en paradlägenhet på gaveln med öppen spis och utsikt mot Gavleån, Konserthuset och Boulognerskogen, från två av tre balkonger. Hiss finns! Ca 2,70 meter i takhöjd, vackra burspråk, fönsterbrädor i sten och serveringsgång.

Hall med fint klinkergolv och ny säkerhetsdörr. Genomgående renoverad uthyrnings-/tonårsdel (separat lägenhetsnummer) bestående av rum med burspråk med utgång till en balkong och nytt parkettgolv i ek, helt nytt duschrum med kakel och klinker, samt kokskåp med diskho. Genomgående i huvudlägenheten ligger parkettgolv i ek. Vardagsrum i fil med skjutdörrar emellan, öppen spis(!), vackert burspråk och utgång till en balkong med utsikt mot Gavleån och konserthuset. Tre toaletter, två duschrum varav ett totalrenoverat 2022 och oanvänt med kakel på väggarna och klinker på golvet. Det andra duschrummet ligger i anslutning till ett master bedroom också med utgång till en balkong med utsikt mot Gavleån. Kök med nytt parkettgolv i ek, serveringsgång och pigkammare i anslutning.

Attraktiv förening med ett av stans bästa caféer rakt över gatan, direkt närhet till centrumkärnan, Gavleån och Boulognerskogen och närhet till bra kommunikation.

Varmt välkommen - Flexibelt med två lägenheter i en

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in genom säkerhetsdörren står du på ett fint klinkergolv i en gemensam hall med uthyrningsdelen.

Tonårs-/uthyrningsdel

Direkt till höger i hallen ligger en totalrenoverad -22 etta om ca 22 kvm med hall med nytt parkettgolv i ek. anslutning till hallen ligger ett totalrenoverat - 22 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Öppet från hallen ligger ett rum med nytt parkettgolv i ek och trevligt burspråk mot balkongen. Från rummet är det utgång till en balkong i västerläge. I anslutning till rummet är det en klädkammare och ett kokskåp med diskho.

Hall

Vidare från entréhallen ligger ett hall med parkettgolv i ek. I hallen inryms en infälld garderob med överskåp. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med klinkergolv.

Kök

Till höger från hallen i huvudbostaden ligger en passage med serveringsskåp. Till höger i passagen ligger ett ljust kök med nytt -22 parkettgolv i ek och ny -22 bänkskiva med nersänkt diskho och induktionshäll. Köket är i övrigt utrustat med kyl/frys, fläkt, inbyggd ugn och diskmaskin.

Rum "Pigkammare"

Vidare i anslutning till serveringsgången ligger ett rum som förmodligen huserat hushållets piga. I rummet ligger parkettgolv i ek och en garderob inryms.

Matsal

Vidare från såväl serveringsgången som genom pardörrar från vardagsrummet ligger en matsal med parkettgolv i ek.

Vardagsrum

Rakt fram i hallen i fil med matsalen ligger ett stort vardagsrum i vinkel med parkettgolv i ek och en vacker öppen spis. Från vardagsrummet är det fönster åt två håll och utgång till en balkong med utsikt mot Gavleån, Konserthuset och Boulognerskogen.

Ateljé

Direkt till vänster i vardagsrummet ligger ett stort rum med parkettgolv i ek och fyra garderober. Rummet har av tidigare ägare använts som ateljé.

Sovrum

Till vänster från hallen ligger ett sovrum med parkettgolv i ek. Sovrummet inrymmer fem garderober. Från sovrummet är det utgång till en balkong med utsikt mot Gavleån, Konserthuset och Boulognerskogen.

Duschrum

Till vänster på väg in i sovrummet ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin, tvätthängare, hörnduschvägg, upphängd wc, handdukstork med vattenburet system.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

21,22

Gatuadress

Byggmästargatan 4A, 80324 Gävle

Område

Centralt

Boarea

138 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

6 st , varav 5 st sovrum

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,042242
Månadskostnad:

6.886 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
Driftkostnad:

Hushållsel: 7.200 kr/år

Bredband & TV: 4.308 kr kr/år

Dörr & tvätt: 1.536 kr kr/år

Total driftskostnad: 13.044 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Dammen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1952

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen på brfdammen@outlook.com.

TV/Internet

Cantabs grundutbud ingår i månadsavgiften!/Gavlenets fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns 2 vindsförråd och 2 matkällarförråd, tvättstuga, samlingslokal med övernattningsmöjligheter, och relax med bastu, allt i huset!

Energiprestanda

150 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2019-11-15

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Energiprestanda, primärenergital

140

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.