Centralt

Norra Gatan 2

114 KVM 5 rum och kök 2.065.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

114 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

2.065.000 kr

Gavellägenhet högt upp med HISS(!) Tidsenliga detaljer såsom eldstad, ekstav & pardörrar. Nytt kök!

Här bor du i en gavellägenhet högt upp med HISS(!) Tidsenliga detaljer såsom öppen spis, ekstav och pardörrar. Nytt modernt kök!

Äntligen en femrumslägenhet centralt belägen på fjärde våningen med HISS(!). Härliga sällskapsytor i fil med tidsenliga 50-talsdetaljer såsom öppen spis, pardörrar i glas, skjutdörrar och fiskbensmönstrat ekstavparkettgolv med frisning. Genomgående trägolv. Mycket välkomnande hall som mynnar ut i en möblerbar del. I hallen är det nya skjutdörrsgarderober. Nytt modernt kök med rostfria maskiner insynsskyddat beläget med fria utblickar. Tre till fyra rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong. Kaklat duschrum med ingång från två sovrum. Separat toalett och tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare. Nya fönster och balkong med trätrall och platsbyggda lådor och bänk. Fiber finns. Endast 5 644 kr i månadsavgift. Begärt pris 1 975 000 kr.

Gedigen HSB-förening med bl. a. nya stammar, el, fönster och lägenhetsdörrar. I föreningen finns gästrum, bastu, gym och uteplats med grillmöjligheter

Varmt välkommen - Fem rum med bevarade detaljer

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in står du i en tambur med nyare trägolv i ek. Från tamburen mynnar hallen ut i en möblerbar del. I hallen inryms nytt garderobsparti med spegelskjutdörrar.

Sovrum

Till höger från hallen ligger ett totalt insynsskyddat sovrum med trägolv och fria utblickar. I sovrummet inryms två garderober med överskåp.

Kök

Längre in till höger ligger ett nytt -17 kök i modern grå ton med vitrindel, extra bred induktionshäll, integrerad diskmaskin, hel kyl, hel frys, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd i rostfritt. Köket är insynsskyddat och har fria utblickar över hustaken.

Vardagsrum

Rakt fram från hallen genom tidsenliga pardörrar i glas kliver du in i härliga sällskapsytor i form av ett stort vardagsrum med stora, nya fönster åt två håll vilket släpper in ett härligt ljus. Golvet är bevarat från 50-talet, nyslipat och fint fiskbensmönstrat stavparkettgolv i ek med frisning i kanterna.

Matrum

I fil med vardagsrummet genom parskjutdörrar ligger ett stort matrum, den fina fisbensmönstrade stavparketten är genomgående här med vardagsrummet.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger en passage med två garderober. I anslutning till passagen ligger en gäst-wc med handdukstork med vattenburet(!) system. Vidare genom passagen ligger ett rymligt sovrum med trägolv i ek. I anslutning till sovrummet ligger en separat tvättstuga med klinkergolv och ny -17 tvättmaskin, -19 torktumlare. Vidare i anslutning till sovrummet är det en dörr till duschrummet.

Duschrum

Från två av sovrummen är det en dörr till duschrummet med kakel på väggarna och klinker på golvet med värme. Duschrummet är utrustat med handdukstork med vattenburet(!) system. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Master Bedroom

Längre in till vänster från den möblerbara halldelen ligger ett sovrum med trägolv och en garderob. Från sovrummet är det utgång till en balkong i söder med trätrall och platsbygd bänk och lådor.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

48

Gatuadress

Norra Gatan 2, 80321 Gävle

Område

Centralt

Boarea

114 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,028487
  • Nettoskulden har ej gått att få fram
Månadskostnad:

5.644 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.628 kr/år

Total driftskostnad: 2.628 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB brf Norrmalm i Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1952

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Göran Stenfelt 070-676 23 66.

TV/Internet

Telias fiber

Övriga utrymmen i föreningen

I huset finns stort vindsförråd, matkällarförråd, tvättstuga, cykelrum, bastu/relax, gästrum, gym, samlingslokal, hobbyrum, verkstad och uteplats med sittnergrupp och grill.

Energiprestanda

118 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2019-05-30

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

111

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i centrum med all dess fördelar och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran höjderbadet, sjukhuset och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker, kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.