Centralt

Norra Slottsgatan 15

32 KVM 1 rum och kök 1.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

32 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

1.175.000 kr

Mitt i centrum nära centralstationen ligger denna helt nya takvåning med takterrass...

Nyproducerad och oanvänd takvåning med takterrass i anrikt hus byggt 1887 beläget mitt i centrum med närhet till såväl centralstationen som högskolan och Boulognerskogen.

Gemensam innergård och vacker entréveranda leder dig in i detta vackra hus. Väl uppe på taket ligger denna nybyggda takvåning med genomgående golvvärme, exklusivt tiljagolv i ek, synliga balkar och fönstervägg med härligt ljusinsläpp. En glasdörr leder dig ut till en takterrass med trätrall. Den moderna och öppna planlösningen gör att bara fantasin får sätta gränser när det gäller inredning. Köksinredningen är från Ballingslöv och maskinparken består av mikro i arbetshöjd, ugn, spishäll och fläkt samt kylskåp med frysfack. Direkt när du klivit in ligger en tvättstuga till vänster med oanvända maskiner, tvättmaskin och torktumlare. Längre in till vänster ligger ett duschrum med modernt kakel och klinker. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, duschvägg och regnblandare. Ett förråd med egen dörr från trapphuset på samma våningsplan.

Varmt välkommen - Compact living när den är som bästa

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Rum

När du klivit in står du i en helt nyinredd lägenhet med genomgående golvvärme, öppen planlösning och fint, exklusivt golv i ektilja. I rummet inryms två garderober. Ett kök från Ballingslöv med rostfri mikro i arbetshöjd och ugn. Vidare är köket utrustat med spishäll och fläkt. Från rummet är det utgång genom en helglasdörr till en takterrass med trätrall.

Tvättstuga

Till vänster när du kommit in ligger en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Duschrum

Vidare in till vänster ligger ett duschrum med påkostat kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I taket är det infällda spotlights med dimmer. Duschrummet är utrustat med hörnduschvägg och regnblandare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1203

Gatuadress

Norra Slottsgatan 15, 80320 Gävle

Område

Centralt

Boarea

32 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,6
Månadskostnad:

2.688 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 1.800 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Kollegan 2

Typ av förening

Bostadsrättsförening

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Byggnadskommentar

Byggår 1887

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd med egen dörr på samma våning. Gemensam innergård.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl Centralstationen som Boulognerskogen och Högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.