Centralt

Norrtullsgatan 4A

54 KVM 2 rum och kök 1.200.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

54 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.200.000 kr

Mitt i city! Renoverad -20 med nytt kök, tot.renov. duschrum, nya trägolv & balkong mot innergården.

Mitt i city, nära Centralstationen. Renoverad 40-talstvåa med härlig takhöjd, nya trägolv, nytt kök och totalrenoverat duschrum, samt balkong mot den prunkande innergården.

När du stiger in i bostaden möts du av hall i vinkel med plats för avhängning och förvaring i den intilliggande garderoben. Vidare mynnar hallen ut i en möblerbar del med en rejäl klädgarderob i anslutning. Rakt fram i den möblerbara delen ligger ett duschrum som totalrenoverats i samband med stambytet. Duschrummet är försett med golvvärme och glasduschväggar samt infällda spotlights i taket. Vardagsrummet bjuder in till ett härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och har plats för soffgrupp tillsammans med matbord. I vardagsrummet ligger ett nytt trägolv i ljuslaserad ek. En fin helglasdörr leder dig ut till en balkong lugnt mot gården. Gedigna fönsterbrädor i sten. Direkt till vänster ligger ett renoverat -20 kök med ny inredning, diskmaskin, kyl/frys, inbyggd ugn, induktionshäll och fläkt. Sovrummet renoverades -22 med nytt trägolv i ljuslaserad ek. Sovrummet lämnar gott om plats för dubbelsäng och har förvaring i en ny -22 platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar.

Här bor du med gångavstånd till högskolan, Boulognerskogen, sjukhuset, livsmedelsbutik och Centralstationen. För dig som gillar natur och hälsa är Boulognerskogen den ultimata platsen med fina promenadstråk vid Gavleån. I den fantastiska parken finns bl. a. utomhusgym och en badplats med bechvolleybollbanor. Med ett par minuters promenad når du Gävles centrum, som erbjuder soliga uteserveringar, restauranger, butiker och kaféer.

Bra förening med bl. a. nya vattenstammar, badrum, fönster och balkonger.

Varmt välkommen - Mitt i city

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall som mynnar ut i en möblerbar del. I anslutning till hallen ligger en garderob med överskåp och rejäl klädgarderob. Alla ytskikt i lägenheten är renoverade 2019.

Vardagsrum

Till höger från hallen ligger ett vardagsrum med nytt trägolv i ljuslaserad ek och utgång genom en ny helglasdörr till en balkong, lugnt mot innergården.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett totalrenoverat -14 duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med kommod, hörnglasväggar, upphängd wc och infällda spotlights i taket.

Sovrum

Längst in till vänster från hallen ligger ett rymligt sovrum med nytt trägolv i ljuslaserad ek och ny garderobsvägg med skjutdörrar.

Kök

Direkt till vänster ligger ett renoverat -19 kök med ny inredning, nya maskiner bestående av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin och kyl/frys. I köket har man bevarat de praktiska överskåpen med snedställda skjutdörrar och överskåp med förvaring upp till taket.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

12

Gatuadress

Norrtullsgatan 4A, 80325 Gävle

Område

Centralt

Boarea

54 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,0480482
  • Andelstal avgift: 0,0481765
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 376.480 kr
Månadskostnad:

4.195 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Kabel-TV: 1.488 kr kr/år

Total driftskostnad: 5.088 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Norrgården

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1942

Allmän information

För vidare information gällande föreningen vänligen kontakta Caroline Lydèn 073-9608476.

TV/Internet

Tele2:s basutbud ingår i månadsavgiften/Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns vindsförråd, matkällarförråd, cykelförråd och renoverad -14 tvättstuga.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i centrum med all dess fördelar och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran höjderbadet, sjukhuset och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker, kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.