Centralt

Skomakargatan 9

60 KVM 2 rum och kök 1.710.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

60 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.710.000 kr

Attraktivt belägen mitt i centrum, rymlig & renov. 2014 & lite använd med hiss & inglasat uterum

Här bor du mitt i centrum ett stenkast från härliga Boulognerskogen, sjukhuset och högskolan i en mycket rymlig och genomgående renoverad tvåa med stort och inglasat uterum samt gemensam innergård. Hiss finns!

Lägenheten är bara använd för övernattning sedan renoveringen 2014. När du klivit in genom en säkerhetsdörr, står du på ett klinkergolv, vidare är lägenheten genomgående utrustad med parkettgolv. Ny skjutdörrsgarderob i hallen. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschvägg, upphängd wc och egen(!) tvättmaskin. Stort kök med bl. a. rostfri ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin och helt ny -21 kyl/frys. Stort sovrum med plats för extra möblering. Rymligt vardagsrum med fint stavparkettgolv och fönstervägg med utgång till ett inglasat och stort uterum med rullgardiner, lampa och skjutbara fönster.

Bra förening som har pysslat med det mesta, moderna hissar, nya säkerhetsdörrar, stammar, inglasade balkonger, nya fönster, m.m.

Varmt välkommen - Renoverad mitt i city

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in genom säkerhetsdörren känner du att det är en modern lägenhet. Du står på ett klinkergolv och en stor garderob med skjutdörrar inryms samt två inbyggda garderober med överskåp.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med hörnduschvägg, upphängd wc, infällda spotlights och egen(!) tvättmaskin.

Kök

Intill duschrummet ligger ett stort kök från 2014, lite använt då lägenheten bara nyttjats för övernattning. På golvet ligger ett parkettgolv i mörkbetsat ek. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, rostfri ugn och mikro i arbetshöjd samt ny -21 kyl/frys,

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett stort sovrum med parkettgolv i mörkbetsat ek. I sovrummet inryms två garderober med överskåp.

Vardagsrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med fint stavparkettgolv i ek. Stora fönsterpartier med en dörr som leder dig ut till ett stort och inglasat uterum med nålfiltsmatta, rullgardiner och lampa samt skjutbara fönster.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

126

Gatuadress

Skomakargatan 9, 80324 Gävle

Område

Centralt

Boarea

60 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Hiss

Bra för dig som vill slippa trappor!

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 1,84740
  • Andelstal avgift: 1,87118
Månadskostnad:

3.593 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.328 kr/år

Total driftskostnad: 2.328 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Adelsklubben

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

40

Byggnadsår

1969

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta

TV/Internet

Tele2

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd och tvättstuga samt ett stort gym som hyr av föreningen, där medlemmarna får rabatt.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.