Centrum

Norra Skeppargatan 4

83,5 KVM 3 rum och kök 2.225.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

83,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.225.000 kr

Vill du bo i en mycket fin gavellägenhet med öppen planlösning och balkong, mitt i centrum?

Nu har du möjlighet att förvärva denna väldisponerade gavellägenhet om 3 rok med balkong på ett av Gävles centralaste lägen! Genomgående smakfullt renoverad under år 2019 med enhetligt parkettgolv i hela lägenheten.

Direkt när du har klivit innanför entrédörren möts du av ljusinsläppet som sträcker sig hela vägen från kök och vardagsrum in till hallen. Välkomnande hall med stor walk-in-closet som medför goda förvaringsmöjligheter. Rymligt duschrum/WC renoverat med microcement som ger ett snyggt skarvlöst utseende. Det luftiga Kvik-köket med öppen modern planlösning mot vardagsrummet bjuder in till stora sociala ytor. I vardagsrummet finns ett iögonfallande fönsterparti i vinkel. Två sovrum, varav ett med utgång till balkong som vetter mot innergård.

Från lägenheten kan du bekvämt ta hissen ner till källarplan där du hittar källarförråd och tvättstuga. Här bor du i en välskött förening med Gallerian Nian, Stortorget, restauranger och Gavleån precis runt hörnet - bokstavligt talat. En kort promenad bort ligger Boulognerskogen med dess kilometerlånga promenadstråk, högskolan och sjukhuset.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom ytterdörren står du i en rymlig hall med goda möjligheter till avhängning och förvaring. Vackert enhetligt parkettgolv som sträcker sig hela vägen till köket och vardagsrummet. I direkt anslutning till hallen, via tre spegelskjutdörrar, ligger en praktisk klädkammare.

Sovrum

Till höger om hallen ligger ett sovrum/kontor med samma enhetliga parkettgolv som i resten av lägenheten. Från sovrummet kan du kliva ut på balkongen som ligger mot lugn skyddad innergård.

Sovrum

Längre fram i hallgången, till höger, ligger ett rymligt sovrum med parkettgolv och plats för dubbelsäng.

Vardagsrum

I modern öppen planlösning mot köket ligger ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matplats. Iögonfallande fönsterparti i vinkel med fönsterbrädor i sten.

Kök

Rakt fram, i öppet läge från hallgången, ligger ett stort och luftigt kök i dansk design från Kvik (-19). Utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, fläkt och induktionshäll. Gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen.

Duschrum/WC

Vidare till vänster om hallen ligger ett rymligt duschrum utrustat med WC, duschhörna, kommod, handdukstork och förvaringsskåp. Renoverat med microcement (-19) som ger ett stilfullt betongliknande utseende med en skarvlös yta.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

4

Gatuadress

Norra Skeppargatan 4, 80320 Gävle

Område

Centrum

Boarea

83,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,47182000
Månadskostnad:

4.365 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.300 kr/år

Försäkringskostnad: 1.500 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Aten

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

18

Byggnadsår

1987

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen via ordförande Christina Tenggren 072-522 11 33.

TV/Internet

Kabel-TV grundutbud via ComHem ingår i månadsavgiften/ComHems tre hål i väggen

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga, samlingslokal och cykelrum finns i föreningen - allt i samma hus. Tillgång till trevlig och skyddad innergård med altan, utemöbler och cykelparkering.

Utförda renoveringar

För mer information se föreningens årsredovisning.

Energideklaration utförd

2012-02-14

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

77

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.