Centrum

Norra Slottsgatan 15E

98 KVM 3 rum och kök 3.275.000 kr
Mäklare Philip Jonsson

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

98 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.275.000 kr

Nyrenoverad och central lägenhet om 3 rok där modernt möter sekelskifte! Garageplats finns att hyra!

Unik och nyrenoverad lägenhet om 3 rok, belägen mitt i centrum i anrikt hus byggt år 1887! Modernt renoverad med exklusiva tillval samtidigt som sekelskiftescharmen finns bevarad i den höga takhöjden, de stora fönsterpartierna och den iögonfallande kakelugnen. Garageplats vid föreningens innergård finns att hyra för den som önskar!

Via den gemensamma innergården och verandan vid entrén kliver du in i denna vackra byggnad som nyligen renoverats. Väl inne i lägenheten möts du av genomgående enhetligt tiljagolv i ek med golvvärme. Boarean om 98 kvm fördelat på 3 rok resulterar i generösa ytor i samtliga rum. Stort vardagsrum med värmande kakelugn och två sovrum utrustade med garderober. Stilrent duschrum med modernt enhetligt kakel och klinker, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat, handdukstork, infällda spotlights i taket, duschhörna och regnblandare. Rymligt kök med köksinredning från Ballingslöv, överljusfönster och utgång till möblerbar altan. Fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt, mikro i arbetshöjd samt fullstor kyl och frys från Siemens.

Varmt välkommen - unik lägenhet mitt i centrum!

Mäklare

Philip Jonsson

Fastighetsmäklare
072-2465275
philip@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Via fastighetens vackra veranda och vidare genom det nyrenoverade trapphuset når du lägenhetens ytterdörr. När du klivit in i hallen står du nyrenoverad lägenhet med klinkergolv invid entrén och genomgående enhetligt golv i ektilja.

Kök

Till höger om hallen ligger ett rymligt kök från Ballingslöv, fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt, mikro i arbetshöjd samt fullstor kyl och frys från Siemens. Vacker bänkskiva i sten, kaklat stänkskydd, spotlights invid köksinredningen och överljusfönster. Från köket kan du kliva direkt ut på den möblerbara altanen.

Vardagsrum

Till vänster om hallen ligger att stort vardagsrum med en vacker kakelugn och stora fönsterpartier. Här finns plats för såväl soffgrupp som matgrupp.

Sovrum

Längre fram till vänster om hallgången ligger ett sovrum utrustat med tre garderober.

Duschrum/WC

Rakt fram från hallen ligger ett rymligt duschrum med enhetligt helkaklade väggar och klinkergolv med elburen värme. Utrustat med WC, handfat, handdukstork, duschhörna, regnblandare, tvättmaskin torktumlare och dimbara spotlights i taket.

Sovrum

Längre fram till höger om hallgången ligger ett rymligt sovrum utrustat med tre garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1002

Gatuadress

Norra Slottsgatan 15E, 80320 Gävle

Område

Centrum

Boarea

98 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 10,96
Månadskostnad:

5.257 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.416 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 6.216 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Kollegan 2

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1887

TV/Internet

Fiber via GavleNet

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har en gemensam innergård.

Parkeringsbeskrivning

Via föreningens innergård erbjuds garageplats för den som önskar.

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.