Centrum

Staketgatan 17

34 KVM 1 rum och kök 860.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

34 kvm

Antal rum

1 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

860.000 kr

Vill du bo mitt i centrum med över 3 meter i takhöjd och möjlighet att bygga loft?

Välkommen till en central 20-talslägenhet med över 3 meter i takhöjd, med närhet till Boulognerskogen och högskolan! En lägenhet med öppen planlösning, ekparkett samt höga, välvda fönster. Den höga takhöjden gör det möjligt att bygga loft och skapa mer möblerbar yta. Tillhörande föreningen finns en mysig och lummig innergård.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den gamla och helt fantastiskt vackra porten kommer du till ett tidstypiskt trapphus. Vidare genom den speglade ytterdörren kommer du in i en hall med ekparkett. Direkt till höger inryms två garderober.

Duschrum

Till höger om hallen, genom en tidsenligt speglad dörr, ligger ett duschrum utrustat med handdukstork samt extra hyllor för förvaring.

Rum/Kök

Öppet rakt fram från hallen möts du av ett ljust, rymligt rum med över 3 meter i takhöjd, ekparkett samt höga, välvda fönster. Den höga takhöjden gör det möjligt att bygga ett loft för den som vill. Från rummet finns en öppen planlösning mot köket som är utrustat med kyl/frys, spis och fläkt. Kanske skulle köket bli ett bra sovrum...

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

11

Gatuadress

Staketgatan 17, 80138 Gävle

Område

Centrum

Boarea

34 kvm

Antal rum

1 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,00742
  • Andelstal avgift: 2,00742
Månadskostnad:

2.421 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.080 kr/år

Total driftskostnad: 3.936 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Gävlehus nr 27

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1929

TV/Internet

Gavlenet

Övriga utrymmen i föreningen

Källarförråd och tvättstuga finns i byggnaden. Bastu finns i grannbyggnaden.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med all dess fördel och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran Höjder badet och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.