Centrum

Staketgatan 21B

86,5 KVM 3 rum och kök 2.545.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

86,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.545.000 kr

Central och genomgående enhetligt renoverad lägenhet (-20/21) om 3 rok i populära Brf Bogården!

Varmt välkommen till denna helrenoverade lägenhet om 3 rok, attraktivt och centralt belägen i populära Brf Bogården med dess prunkande innergård! Lägenheten har genomgående renoverats under år 2020/2021 med nytt kök från Epoq, nya enhetliga golv och nya ytskikt på väggar och tak i sobra toner med stuckaturer som skapar en iögonfallande interiör. Hiss finns!

Välkomnande hall med modern öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer stora sociala ytor. Luftigt kök med köksö och smarta tillval samt utgång till stor balkong med platsbyggd sittbänk som vetter mot föreningens innergård. Köket är fullt utrustat med mikro och ugn i arbetshöjd, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med inbyggd fläkt och vinkyl. Två rymliga sovrum med klädkammare i respektive rum. Duschrum med kaklade väggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-21), WC, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Här bor du mitt i centrum i Brf Bogården som är en av de attraktivaste föreningarna i Gävle! Föreningen har en stor prunkande innergård, grillplatser, sittgrupper och lekplats. Via föreningen har du även tillgång till flertalet gemensamhetsanläggningar så som tvättstuga, bastu, pingis- och hobbyrum samt samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Läs mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/bogarden/

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom ytterdörren står du i en hall med klinkergolv invid entrén och två garderober. Modern öppen planlösning mot vardagsrummet.

Kök

Till höger om hallen ligger ett ljust och luftigt kök från Epoq, fullt utrustat med mikro, ugn i arbetshöjd, kyl/frys, integrerad diskmaskin och induktionshäll med inbyggd fläkt. Praktisk köksö med vinkyl som har två temperaturzoner, kaklat stänkskydd och eluttag med smart pop up-funktion. Utgång till stor balkong med platsbyggda sittbänkar.

Duschrum/WC

I anslutning till hallen ligger ett duschrum med kaklade väggar. Utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-21), dusch, handfat, WC, spegelskåp och handdukstork.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, lugnt beläget mot föreningens innergård. Via sovrummet har du tillgång till en praktisk klädkammare med smart hyllsystem.

Vardagsrum

I öppet läge till vänster om hallen ligger ett vardagsrum stora sociala ytor. Här finns plats för såväl soffgrupp som matgrupp.

Sovrum

Direkt till vänster om hallen ligger ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av tre garderober och en klädkammare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

142

Gatuadress

Staketgatan 21B, 80323 Gävle

Område

Centrum

Boarea

86,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Hiss

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,62461
  • Andelstal avgift: 0,62461
  • Reparationsfond: 1.494 kr, kontrollerat: 2021-09-07
Månadskostnad:

5.368 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.600 kr/år

Försäkringskostnad: 1.440 kr/år

Total driftskostnad: 5.040 kr/år

Individuellt medlemskap i HSB krävs av köparen. HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr + 300 kr i årlig avgift.

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Bogården

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

177

Byggnadsår

1988

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vicevärd på 0702-999133 mellan kl 9.00-12.00.
Det går också bra att maila till: vicevard@brfbogarden.se

Se även föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/bogarden/

TV/Internet

Kabel-TV via Com Hem ingår i månadsavgiften/Com Hems tre hål i väggen alternativt Telenors fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, bastu, pingis- och hobbyrum samt samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

Utförda renoveringar

För mer information se föreningens årsredovisning.

Energiprestanda

90 kwt/kvm/år

Parkeringsbeskrivning

Föreningen förfogar över 10 garageplatser samt 10 bilplatser, till dessa är det separat kö.

Energideklaration utförd

2019-04-01

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

94

Besiktningsman

Bengt Olsson, BMO energi&miljö AB

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i centrum med närhet till högskolan och Boulognerskogen. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.