Centrum

Valbogatan 12C

38,5 KVM 1 rum och kök 990.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

38,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Visning

Visning fredag 19 juli Ring 026-12 15 15 eller maila info@bergmansmaklarbyra.se för tidsbokning! Se över ditt lånelöfte innan...

Pris

990.000 kr

990 000 kr BALKONG Mitt i city - Genomgående ljus med kaklat duschrum & rejält kök med ny diskmaskin

Nytt pris 990 000 kr. Mitt i centrum i renoverad lägenhet med genomgående ljus från två håll och BALKONG, med närhet till Boulognerskogen och högskolan.

Ljus hall med nyare dörrar, bra förvaring i en garderob och en klädkammare med hängare och hyllor. Genomgående parkettgolv i ek, högt i tak, nya fönster och balkongdörr samt fönsterbrädor i sten. Totalrenoverat duschrum med kaklade väggar och klinker med golvvärme samt förberett för egen tvättmaskin. Rymligt och ljust kök utrustat med bl. a. ny diskmaskin. Vardagsrum med alkov och gott om i förvaring i skjutdörrsgarderob och under draglådor under sängen. Från vardagsrummet är det utgång till en balkong i västerläge. Låg månadsavgift om 2 385 kr/mån inklusive bredband, kabel-TV, värme, vatten.

Direkt närhet till centrum, högskolan, sjukhuset och Boulognerskogen med dess fantastiska grönområden, promenadstråk och badplats. Via föreningen har du tillgång till övernattningsrum, tvättstuga, cykelrum och grönytor med grillplats.

Varmt välkommen - Fönster åt två håll och balkong

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i hallen möts du av ljuset från två håll vilket ger ett ljust intryck åt hela lägenheten. I hallen är det ett nyare -19 parkettgolv i ek och bra förvaring i form av en garderob och en klädkammare med hängare och hyllor. Nyare innerdörrar.

Kök

Direkt till höger från hallen ligger ett ljust kök med perkettgolv i ek och massiva träbänkskivor. Köket är utrustat med spis med häll, rostfri fläkt, kyl/frys och ny -22 diskmaskin.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet med värme på golvet. Duschrummet är förberett för egen tvättmaskin om man önskar det.

Vardagsrum med alkov

Till vänster i hallen ligger ett vardagsrum med parkettgolv i ek och en skjutdörrsgarderob som bildar en sovalkov tillsammans med bra förvaring under sängen. Vidare från vardagsrummet är det utgång till en balkong i västerläge.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

8

Gatuadress

Valbogatan 12C, 80324 Gävle

Område

Centrum

Boarea

38,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,0128859
  • Andelstal insats: 0,0145066
  • Andelstal avgift: 0,0128859
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 74.613 kr
Månadskostnad:

2.501 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.436 kr/år

Total driftskostnad: 2.436 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Vibrogården

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

36

Byggnadsår

1944

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Synnöve Lilja 070-390 99 11.

Energiprestanda

113 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2019-10-31

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

107

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i centrum med all dess fördelar och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran höjderbadet, sjukhuset och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker, kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.