Centrum

Västra Vägen 28B

30,1 KVM 1 rum och kök 975.000 kr
Mäklare Philip Jonsson

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

30,1 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

975.000 kr

Attraktivt belägen gavellägenhet med öppen spis och balkong!

Central gavellägenhet med öppen spis och balkong, belägen högst upp i huset! Här finns vackra och bevarade detaljer såsom parkettgolv, fönsterbrädor i sten, öppen spis med gnistskydd i sten, praktiska platsbyggda garderober och högt i tak. Låg månadsavgift om 1 713 kr/mån inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg.

Hall med vackert parkettgolv och två platsbyggda garderober med överskåp. Helkaklat duschrum med klinkergolv, utrustat med WC, handfat och dusch. Praktiskt arbetskök med kyl/frys, spis, fläkt och ljusinsläpp från fönster. Rymligt allrum med fungerande öppen spis, parkettgolv och utgång till balkong i sydvästläge. Från balkongen kan du vila blicken på den grönskande Boulognerskogen.

Här bor du välskötta Brf Kryddgården som är belägen ett stenkast från Boulognerskogen med dess fantastiska grönområden, kilometerlånga promenadstråk och välbesökta badplats. En kort promenad bort når du sjukhuset, högskolan och centrum.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Philip Jonsson

Fastighetsmäklare
072-2465275
philip@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Varmt välkommen upp till våning 3 av 3! När du klivit in genom ytterdörren står du i en hall med vackert parkettgolv och två praktiska platsbyggda garderober med överskåp.

Duschrum/WC

Direkt till höger om hallen ligger ett duschrum med kaklade väggar, klinkergolv och ljusinsläpp från fönster. Utrustat med WC, dusch och handfat.

Kokvrå

Vidare till höger om hallen ligger ett arbetskök som är utrustat med kyl/frys, spis och fläkt. Härligt ljusinsläpp från fönster.

Allrum

Till vänster om hallen ligger ett rymligt allrum med parkettgolv och fungerande öppen spis med vackert gnistskydd i sten. Från allrummet kan du kliva ut på balkongen, belägen högst upp i huset på gaveln!

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

30

Gatuadress

Västra Vägen 28B, 80324 Gävle

Område

Centrum

Boarea

30,1 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

1 st

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 1,1683
  • Andelstal avgift: 1,13149
Månadskostnad:

1.713 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Obligatoriskt tillägg: Kabel-TV: 588 kr kr/år

Total driftskostnad: 3.588 kr/år

Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften fr.o.m. 1/1-2022 med 5%, vilket är föreningens första höjning på nästan 20 år. Även avgift för garage, parkering och övriga lokaler kommer att höjas med 5% fr.o.m. 1/4-2022. Lägenhetens månadsavgift om 1 713 kr/mån gäller fr.o.m. 1/1-2022 (tidigare månadsavgift var 1 631 kr/mån).

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Kryddgården

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

41

Byggnadsår

1945

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vice ordförande Per Thelin 070-582 36 37.

TV/Internet

TV och bredband via Tele2

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Via föreningen har du tillgång till tvättstuga, cykelförråd, uthyrningsrum (under renovering), hobbyrum och gym samt extra förrådsutrymmen att hyra.

Utförda renoveringar

1999: Stambyte
2015: Målning, Underhålsspolning, Uteplats, Montering av radiatorer, Kontroll/mätning av värmestammar, Montering av expansionskärl
2016: Byte av dörrar, Byte av vattenmätare, Asfaltering och dränering av garage och parkering
2017: Ny dörr förråd, Renovering källare, Takarbeten
2019: Relining V/A

För mer information, se föreningens årsredovisning.

Energiprestanda

114 kwt/kvm/år

Parkeringsbeskrivning

Föreningen förfogar över 16 garageplatser samt 19 p-platser med motorvärmaruttag. Ingen kö till p-platserna f. n. (kontrollerat den 30/12).

Energideklaration utförd

2019-03-29

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

105

Besiktningsman

Hans Zetterholm, Zetagraf AB

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i centrum med all dess fördelar och närhet till såväl centralstationen som Boulognerskogen. Närhet är det också till stortorget, teater, bio, restauranger, konserthuset, Fjärran höjderbadet, sjukhuset och högskolan. I Boulognerskogen, en av landets största stadsparker, kan du bara strosa runt, ha picnic i det gröna, spela bangolf, volleyboll, lyssna på uppträdanden, bada och mycket mera. Boulognerskogen planerades i mitten av 1800-talet och hade då romantiken som förebild. Sedan dess har parken moderniserats fortlöpande. Idag är Boulognerskogen ett skulpterat parklandskap med både öppna gräsytor, trädgrupper och olika vattenmiljöer. I den intilliggande Stadsträdgården kan du beskåda Carl Milles "Fem musicerande genier". Under sommartid finns ett sommarcafé med fika, glass och matservering.