Engeltofta backe

Strandvallen 27

98 KVM 3 rum och kök 4.325.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

98 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

4.325.000 kr

Modernt & renoverat enplanshus med allt vad natur och hav kan erbjuda - Bekvämt & lättskött...

Attraktiva Engeltofta Backe erbjuder ett modernt och renoverat enplanshus med milsvid natur runt knuten och en kort promenad tar dig till havet.

Här bor du i ett lugnt område med endast en kort promenad till Engeltofta som erbjuder, havsbad, restaurang, padelbanor och 21 km lång kustled. Några minuter bort ligger en av Sveriges största golfanläggningar. I samfälligheten finns lekplats, aktivitetsplan, vindskydd med grillplats, pulkabacke och skridskobana.

Huset är bekvämt med allt i ett plan med en carport för bilen i anslutning. De senaste åren har huset genomgående renoverats med diverse kvalitativa val, entrégolv och duschrum med marmorklinker och kakel samt exklusiva blandare. En kamin från Contura har installerats och på baksidan ligger ett utespa, utekök och ett inglasat uterum har byggts. Två rymliga sovrum, varav ett master bedroom öppet i nock och med walk in closet. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger tillsammans med vardagsrummets stora fönsterpartier en härlig rymd. Köket är renoverat med nya luckor och bänkskivor. Köket är utrustat med rostfria och integrerade maskiner från Husqvarna med extra krydda i form av en exklusiv ångugn. Duschrummet är totalt renoverat med bra materialval och fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Tvättstuga med maskiner från Miele och grovingång från carporten. Fantastisk baksida för härligt samkväm, laga lite mat i uteköket, häng i baren, ta ett dopp i utespat eller varför inte bara chilla.

Carport med infällda spotlights och två förråd i anslutning.

Varmt välkommen - Alla detaljer måste upplevas...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom dörren med kodlås, möts du av den moderna och öppna planlösningen och du står på ett marmorklinkergolv från 2018 med värme. I hallen inryms en garderob och i taket är det infällda spotlights.

Vardagsrum

Till höger i husets vinkel ligger ett mycket ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och öppet i nock. I vardagsrummet är det en kamin från Contura för mysiga kvällar. Från vardagsrummet är det utgång genom dubbla dörrar till en stensatt altan som ramas in av en stor fjärrstyrd markis.

Kök

Rakt fram från hallen med modern öppen planlösning mot vardagsrummet ligger ett kök med nya bänkskivor och kakel samt luckor från Novecta insatt 2013 med stomme från Myresjö. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, ny -19 rostfri kyl/frys, ny -13 induktionshäll och fläkt samt rostfri ugn, kvalitativ ångugn med grill och mikro bekvämt i arbetshöjd, allt från Husqvarna. Från köket är det utgång till ett stort inglasat uterum mot baksidans välutrustade altan med bl. a. utekök och spabad.

Master bedroom

Vidare från vardagsrummet ligger ett master bedroom öppet i nock med utgång till en morgonaltan. I anslutning till master bedroom via skjutdörrar ligger en walk in closet med bra inredning.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med marmorkakel på väggarna och marmorklinker på golvet. I taket är det infällda spotlights och en exklusiv blandare från INR har installerats. Vidare är duschrummet utrustat med exklusiv wc och duschblandare från Damixa. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Tvättstuga

Vidare från hallen ligger en tvättstuga med klinkergolv, tvättho, tre garderober och egen grovingång. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Sovrum

Direkt till vänster från entrén ligger ett rymligt sovrum med fönster åt två håll.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

200

Gatuadress

Strandvallen 27, 80595 Gävle

Område

Engeltofta backe

Boarea

98 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

724 kvm

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.038.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 2.255.400 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 30.000 kr/år

Samfällighet: 7.920 kr/år

Total driftskostnad: 37.920 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2007

TV/Internet

Gavle Nets fiber.

Energiprestanda

104 kwt/kvm/år

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Papp

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Intill carporten ligger två förråd med el, varav ett större.

Parkeringsbeskrivning

Carport med infällda spotlights.

Energideklaration utförd

2012-02-14

Energistatus

Energideklaration är utförd

Film

Läge

Områdesbeskrivning