Gävle Andersberg

Lugna gatan 32

174 KVM 7 rum och kök 3.050.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

174 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

7 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

3.050.000 kr

7 rok - barnvänligt! Friköpt & lättskött tomt. Härliga sällskapsytor. 2 kaklade badrum. Nya fönster

Stort & barnvänligt! Friköpt och lättskött tomt. Synliga balkar, öppen planlösning & mycket ljusa, härliga sällskapsytor. Nyare kök. Två helkaklade badrum med fönster. Nyare fönster.

Hela 7 rum med möjlighet till fler! Ljusa och härliga sällskapsytor i entréplan i modern och öppen planlösning i vinkel med parkettgolv och synliga balkar samt stora fönsterpartier som släpper i ett fantastiskt ljus. En helglasdörr från såväl vardagsrum som tvättstuga leder dig ut till den skyddade baksidan. Ett nyare kök med integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfri fläkt, hel kyl, hel frys, och ugn och mikro i arbetshöjd. Öppen och luftig hall med bra förvaringsmöjligheter. Duschrum med kakel och klinker samt fönster. Möjlighet till 5 sovrum finns. Ny modern trappa i glas och rostfritt. Genomgående nyare askparkettgolv på övervåningen. Ljust allrum med takkupa. Duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I anslutning till duschrummet ligger en bastu. Två sovrum med två garderober i vardera. Ett stort master bedroom med garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

Ny luftvärmepump 2019. Ny tvättmaskin och torktumlare 2019.
Friköpt och lättskött tomt med friggebod nära till kvarterslokal och lekplats. Garage ingår i samfälligheten. GavleNets fiber.

Nära ut på E4:an och barnvänligt område med promenadavstånd till Hemlingby med såväl handels- som friluftsområde samt skogen med bl. a. Gästrikeleden som tar dig så långt du orkar...

Varmt välkommen - Unika hus med generösa ytor

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya ytterdörren, står du i en öppen hall med bra förvaringsmöjligheter i hela fyra garderober.

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett mycket stort vardagsrum med öppen planlösning i vinkel med ett matrum med ekparkettgolv och genomgående synliga balkar. I vardagsrummet är det nya(!) stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus. Här finns möjlighet att få till ett femte sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till den skyddade baksidan med stor altan och friggebod med loft.

Sovrum/kontor

Vidare från vardagsrummet ligger ett sovrum/kontor med askparkettgolv.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett totalrenoverat 2011 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga ljuset.

Kök & tvättstuga

Till höger från vardagsrummet är det öppet mot köket med nyare 2011 inredning med integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfri fläkt, hel kyl, hel frys och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Vidare från köket ligger en tvättstuga med utgång genom en ny helglasdörr till baksidans uteplats och friggebod. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin 2011, torktumlare 2011, och torkskåp samt tvättho. I anslutning till tvättstugan ligger en klädkammare.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför den nya trappan i glas och rostfritt, står du i ett allrum. Genomgående på hela övervåningen ligger ett nyare 2011 askparkettgolv.

Sovrum x 2

Till vänster från allrummet uppe ligger två sovrum med två garderober i vardera.

Master bedroom

Till höger från allrummet uppe ligger ett rymligt master bedroom med en hel vägg med bra förvaringsmöjligheter med spegelskjutdörrar.

Duschrum & bastu

Rakt fram från allrummet uppe ligger ett totalrenoverat 2011 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet är det stora fönster som släpper in det härliga dagsljuset. I anslutning till duschrummet ligger en bastu.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Lugna gatan 32, 80275 Gävle

Område

Gävle Andersberg

Boarea

174 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

10 kvm

Tomtarea

332 kvm

Antal rum

7 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

1.880.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  3
  • Totalt belopp: 842.500 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 35.000 kr/år

Försäkringskostnad: 8.000 kr/år

Sotning: 100 kr/år

Samfällighet inkl. vatten, renhållning, snöröjning, kvarterslokal och garage: 20.400 kr kr/år

Total driftskostnad: 63.500 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1978

TV/Internet

GavleNets fiber

Grund

Platta på mark

Fasadtyp

Träfasad nymålad

Taktyp

Betongpannor

Fönster

Nya 2011, 3-glasfönster

Uppvärmning

Ny 2019 luft/luft värmepump

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Stor förrådsbyggnad

Parkeringsbeskrivning

Garage ingår i samfälligheten

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Barnvänligt område med förskola samt skola för låg- och mellanstadium samt goda bussförbindelser.

Promenadväg till Gävle Kommuns friluftsområde "Hemlingby" med fantastisk natur så långt du orkar. Där finner man bl.a. gästrikeleden, elbelysta motionsspår, en liten skidbacke med lift, grillplatser och servering.

I Andersbergs centrum finns bibliotek, gym och idrottshall. Promenadavstånd till Hemlingby köpcentrum och Hemsta med bl.a. gym och mataffärer. Liten matvaruaffär finns även i Andersbergs centrum. Gång- och cykelvägar genomkorsar hela området. Fotbollsplan och en rejäl pulka/skidbacke finns också för de friluftsintresserade.