Gävle - Brynäs

Andra Tvärgatan 24C

43 KVM 1 rum och kök 870.000 kr
Mäklare Philip Jonsson

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

43 kvm

Antal rum

1 st Mer fakta

Pris

870.000 kr

875 000 kr - Nytt helkaklat duschrum & Marbodalkök(!) - Möjlighet till garageplats finns

875 000 kr - nytt Marbodalkök med rostfria maskiner, nytt duschrum med kakel, klinker och infällda spottar. Rum i vinkel med stor sovalkov med plats för dubbelsäng. - Möjlighet till garageplats(!)

Här bor du i en genomgående renoverad etta med mycket bra planlösning med känslan av en tvårumslägenhet, då det finns plats för en dubbelsäng i rummets vinkel. Duschrum med kakel på väggarna, klinker med värme på golvet och infällda spottar. Stort och separat kök med ny inredning från Marbodal med rostfria maskiner. Nya stora fönster med härligt ljusinsläpp. Fransk balkong.

Ny förening med bl. a. nya fönster, stammar, dörrar och balkonger

Varmt välkommen - Unikt med allt nytt

Mäklare

Philip Jonsson

Fastighetsmäklare
072-2465275
philip@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Från garageplatsen upp via trappan in genom ytterdörren till lägenheten välkomnas du av hall med klinkergolv och hela sex garderober med överskåp.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Vidare har duschrummet vägghängd toalett samt infällda spottar i taket

Kök

Till vänster i hallen ligger ett nytt separat kök med inredning från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll samt kyl/frys, fläkt och ugn i rostfritt stål

Rum

Till höger från hallen ligger ett stort rum i vinkel med fransk balkong och en alkov med plats för för dubbelsäng.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1202-50

Gatuadress

Andra Tvärgatan 24C, 80284 Gävle

Område

Gävle - Brynäs

Boarea

43 kvm

Antal rum

1 st

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,58311
  • Andelstal avgift: 0,0160120
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 741.613 kr
Månadskostnad:

2.293 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 2.400 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Total driftskostnad: 3.600 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Bygdekikaren

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Fredrik Andersson 079-0662007.

TV/Internet

Tele2/Tele2:s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i huset!

Energiprestanda

139 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-10-30

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

91

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du med närhet till Gavleån, centralstationen och centrum och en kort promenad tar dig ut till havet och åt andra hållet ligger Söders puls med flertalet restauranger och uteliv. Brynäs har sitt ursprung ur 1800-talets industrisamhälle. Det är en klassisk arbetarstadsdel och flera av de äldsta fastigheterna finns kvar här. I grannkvarteret står sekelskiftespalatsen med tinnar och torn, sida vid sida och intill ligger ett helt kvarter fiskarhus från 1700-talet bevarade. Från början planerades Brynäs som en rutnätsstad där den breda Brynäsgatan är central. I mitten av stadsdelen finns Agö Torg där Brynäsborna fortfarande har service som närbutik, frisör, blomsterhandel och flera pizzerior. Stadsdelen Brynäs har en gång gett namn till det ishockeylaget Brynäs IF. På Brynäsvallen skolas morgondagens Brynäsare som tränar på nyspolad is.

En ny stadsdel håller på att växa upp på Södra Skeppsbron. Godisfabriken är det samlande namnet för alla hus, gator och parker som anläggs i området. 750 bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter planeras tillsammans med caféer, verksamhetslokaler, förskola och parkeringshus. Stort fokus ligger på att bygga med höga miljö- och hållbarhetskrav. Godisfabriken blir ett område med kvaliteter i boendet som möjliggör en livsstil där bilägande inte längre är en förutsättning. Istället vill vi uppmuntra cykling, att gå till fots och bilpooler. Närheten till både resecentrum och stadskärnan samt en väl utbyggd kollektivtrafik underlättar hållbara resvanor.

Byggnader från industriepoken sparas och får nya användningsområden. Första Tvärgatan som legat gömd inom fabriksområdet öppnas upp och Brynäs storstadsliknande rutnät av gator blir äntligen komplett igen. Ett grönt stråk genom området kommer att knyta ihop Stenebergsparken med Jungfruparken vid Gävle Strand. Ett inbjudande torg med bästa kvällssolläge breder ut sig ner mot gästhamnen och Fullriggaren på andra sidan Gavleån.