Gävle Hemlingby

Ordslingan 31

164 KVM 6 rum och kök 6.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

164 kvm , enl. ritning(ar)

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

6.500.000 kr

Helt nytt & inflyttningsklart! 164 kvm med integrerat garage, golvvärme i hela, skyddat mot skogen

Här har du ett helt nytt hus om hela 164 kvm i populära Hemlingby med vidbyggt garage och förråd med sedumtak, där allt är klart och gräset är klippt när du ska flytta in... Skyddat beläget med skogen vid tomtgränsen. Åt ena hållet tar Gästrikeleden dig lätt till Hemlingbys mycket populära friluftsområde och åt andra hållet leder stigen direkt till ett stort handelsområde med E4:an runt knuten.

Modern och mycket genomtänkt planlösning med öppet i nock med synliga balkar. Öppen planlösning med kök från Marbodal med trevlig halvö i vinkel med stora arbetsytor. Hel kyl och hel frys samt integrerad diskmaskin. Golvvärme i HELA(!) huset inklusive garage. Exklusivt klinker i hall, tvättstuga och groventré. Genomgående trägolv i övrigt. Fönsterbrädor i kalksten. Två rymliga badrum med snyggt kakel och klinker och separat tvättstuga. Härliga sällskapsytor i form av stora allrum varav ett möjligt att dela av till ett extra sovrum. Vidbyggt, och isolerat garage och stort förråd båda med sedumtak. Snygg fasad i järnvitriol. Falsat plåttak och takfönster som släpper in ett härligt dagsljus. Stora fönsterpartier varav ett stort skjutbart parti mot altanen och en helglasdörr till en altan mot skogen.

Södra Hemlingbys snabbt växande bostadsområde erbjuder inom kort en helt ny skola och sporthall för barn och vuxna.

Varmt välkommen - Generöst, nytt, klappat och klart

Se mer på filmen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Du möts av en öppen och välkomnande hall med exklusivt klinkergolv med värme. Vidare genomgående i hela huset ligger ett ljuslaserat parkettgolv i ek. I hallen inryms två garderober.

Kök

Öppet till vänster i hallen ligger det toppmoderna köket med inredning från Marbodal med hörnfönster ut mot altanen. I köket är det matchande kakel till badrummens kakel och klinker. Det är gott om skåp, en sällskaplig halvö delar skönt av mot vardagsrummet. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, integrerad diskmaskin, inruktionshäll, rostfri fläkt och inbyggd såväl ugn som mikro i arbetshöjd. Bänkskivorna är i kalksten.

Vardagsrum

Med modern öppen planlösning mot köket ligger ett stort vardagsrum i vinkel med hel skjutvägg i glas mot altanen. Vidare i vardagsrummets vinkel är det utgång till den andra altanen. Här är det lätt att sätta upp en vägg för att möjliggöra ett extra sovrum.

Groventré/Tvättstuga

Till vänster från groventrén ligger en rymlig tvättstuga med fint klinker, tvättmaskin och torktumlare samt två tvättho.

Duschrum

Till höger från groventrén ligger ett rymligt duschrum med fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Duschrummet är exklusivt med fint kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med duschvägg och handdukstork.

Övervåning-Allrum

När du kommit uppför trappan ligger ett rymligt allrum öppet i nock med synliga balkar och takfönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum x 2

På övervåningen på var sida om trappan ligger ett stort, insynsskyddat sovrum med dörr till egen klädkammare. Ett med två garderober och ett med en garderob.

Badrum

Till vänster på övervåningen ligger ett stort badrum med snyggt kakel och klinker med värme. Duschrummen har ett härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Duschrummet är utrustat med fint badkar, handdukstork och dusch med duschdörrar.

Sovrum

Längst in till vänster på övervåningen ligger ett sovrum med en garderob.

Garage

Rakt fram genom groventrén ligger garaget med garageport och ett stort fönster.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Ordslingan 31, 80258 Gävle

Område

Gävle Hemlingby

Boarea

164 kvm , enl. ritning(ar)

Biarea

27 kvm

Tomtarea

579 kvm

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

767.000 kr

Tillträde

Kvartal 4, 2023

Filer

Ekonomi:

Driftkostnad:

Elkostnad: 13.200 kr/år

Försäkringskostnad: 4.800 kr/år

Renhållning: 2.400 kr/år

Uppvärmning: 13.200 kr/år

Vatten och Avlopp: 7.200 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift: 7.670 kr/år

Total driftskostnad: 40.800 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

2023

TV/Internet

GavleNets fiber

Grund

Isolerad betongplatta

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Taktyp

Falsad plåt

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad på gården med sedumtak.

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt och isolerat garage med golvvärme från vattenburet(!) system och en fönster.

Boareabeskrivning

Möjlighet att dela av vardagsrummet till ett extra sovrum...

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Hemlingby är en stadsdel i södra Gävle. Den är byggd vid foten av Hemlingbyberget, från vilket det utgår elljusspår och en skidbacke. Sportanläggningen på Hemlingbyberget erbjuder även konferenslokaler, och ett kafé (den tidigare simbassängen har rivits). I Hemlingby har vandringslederna Gästrikeleden och Upplandsleden utgångspunkter. 2,5 kilometersspåret. I Hemlingby, i närheten av E4 och avfarten Gävle S, finns ett köpcentrum.

Södra Hemlingby är en helt ny stadsdel, nära både köpcentret och naturreservatet och bara 2,5 kilometer från city. Här kommer det att erbjudas olika former av boende – lägenheter, radhus, parhus och villor.

Den centrala delen av Södra Hemlingby får en småstadskaraktär med bebyggelse i två till fyra våningar längs en stadsgata med alléträd och gång- och cykelbana. Från det centrala området slingrar sig gator ut mellan villor och gruppbebyggda småhus. Totalt kommer den första etappen att omfatta cirka 500 nya bostäder, både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter.

Kommunal service som förskola, skola, gruppboende och äldreboende kommer också att finnas i området i form av ett multifunktionshus vid namn Hemlingborg där barn och äldre kan mötas.

En ny gång- och cykelväg byggs längs med Spängersleden mellan Södra Hemlingby och Parkvägen som förenklar och förkortar resorna med cykel eller till fots till och från centrala Gävle.