Gävle Söder

Källbäcksgatan 76

102 KVM 3 rum och kök 3.110.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

102 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

3.110.000 kr

Byggd 2021 -som NY, på vinden med stor balkong & briljant röd tråd av industrikänsla. Carport finns!

Ett äkta Penthouse! Mycket välskött - som NY, vindsvåning med stor balkong och en briljant röd tråd av industrikänsla i den gamla rakbladsfabriken från 40-talet, möjlighet till carport på gården.

Högst upp i Swing rakbladsfabrik har denna vindsvåning byggts med känsla och en röd tråd har bevarats från industritiden såsom synliga balkar, gedigna fönsterbrädor i sten. Helt insynsskyddat med stora, nya välvda, svarta fönster med spröjs har installerats, vilka ger ett härligt ljus i hela 180 grader. Mot gården i bästa solläge ligger en stor balkong med fint smidesräcke och välvt pergolatak. En modern och öppen planlösning med rejält tilltagna sällskapsytor i vardagsrum och kök. Ektiljagolv med värme från nytt vattenburet system. Kök med inredning från Marbodal med en stor köksö med gott om förvaring och exklusiva ljusa bänkskivor i marmor. Maskinerna är rostfria och integrerade från Siemens med hel kyl, hel frys, diskmaskin, ugnar i arbetshöjd och induktionshäll med inbyggd(!) fläkt. Två duschrum med exklusivt kakel och klinker i betongliknande utförande. Svarta blandare och handdukstork tillsammans med duschväggar i industriglasutförande. Ett av duschrummen är utrustat med tvättmaskin kombinerad med torktumlare.

Hela fastigheten är genomgående renoverad fram till nu. På gården genom en fjärrstyrd grind erbjuds en carport för den som önskar.

Varmt välkommen till denna sällsynt genomtänkta vindsvåning - måste upplevas...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Entré i etage

När du tagit hissen och klivit in har du en egen trappa upp till hallen, här är det bara fantasin som sätter gränser hur du använder ytorna.

Kök

När du klivit in under taket som är öppet i nock med synliga balkar känner du en enorm rymd och de pampiga fönsternisherna släpper in ett härligt ljus i 180 graders vinkel. Golvet är ett exklusivt tiljagolv i ek med vattenburen värme från nytt vattenburet system. I taket är det infällda spotlights med dimmer. Köket är från Marbodal med en mycket stor köksö med gott om förvaring och en bänkskiva i exklusiv marmorsten. Utrustningen består av induktionshäll med infälld fläkt i mitten. Integrerat med köket en diskmaskin och hel kyl och hel frys. Rostfri ugn och mikro har satts in i praktisk arbetshöjd.

Vardagsrum

Vidare öppet med köket ligger ett vardagsrum med ljusinsläpp från fönster i såväl öst- som väst. I väst är det utgång genom en helglasdörr till en stor soldränkt balkong med smidesräcke och välvd pergola, vilket ger en samhörighet med industritiden.

Master Bedroom

Till höger genom en skjutdörr från vardagsrummet ligger ett master bedroom med hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Duschrum

Till höger efter hallen ligger ett duschrum med exklusivt kakel och klinker i betongimmitation. Blandare och handdukstork i svart. Duschrummet är utrustat med en egen tvättmaskin kombinerad med torktumlare.

Duschrum

Till vänster i master bedroom ligger ett duschrum med exklusivt kakel på väggarna och klinker på golvet i betongutförande. Regnblandare, kran och handdukstork i matchande svart samt duschvägg i industriglasutförande.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

1201-23

Gatuadress

Källbäcksgatan 76, 80255 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

102 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 5,040
Månadskostnad:

5.368 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.000 kr/år

Total driftskostnad: 6.000 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Rakbladet Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2021

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Robin Bryngelsson 070-4130076.

TV/Internet

GavleNets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd i källaren och carport på innergården med fjärrstyrd grind.

Parkeringsbeskrivning

Möjlighet att hyra carport med el, på innergården.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.