Gävle Söder

Övre Arbetshusgatan 48

74,5 KVM 3 rum och kök 2.900.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

74,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.900.000 kr

Byggd 2021(!) & modern trea med skjutbar glasvägg mot stor balkong, i stans hetaste område. Garage!

Nyproducerad 2021 och modern trea som NY med välplanerade kvadratmetrar och bra materialval samt fräck skjutbar glasvägg till en stor balkong belägen i stans hetaste område Söder. Garageplats finns!

Måste ses! - Det märker du när du klivit innanför dörren. Du möts av ett enormt djup i en genomtänkt, modern och öppen planlösning. Genomgående i hela lägenheten ligger golvvärme med vattenburet(!) system - bekväm värme utan element. I entrén ligger ett klinkergolv och vidare ett parkettgolv i ek. Köket är från Marbodal och det är gott om skåp för förvaring och infällda spotlights och fläkt. Bänkskivor i mörk granitsten. Köket är utrustat med rostfria maskiner vara kyl/frys, diskmaskin och mikro samt ugn i arbetshöjd. Rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med fönster, spotlights i taket, snygg handdukstork och duschväggar med infällda hyllplan. Duschrummet inrymmer tvättmaskin och torktumlare samt utrymme att bygga förvaring. Två sovrum varav ett rymligt sovrum med hela 6 garderober.

Helt ny fastighet placerad på ett snyggt sätt i ett av de mest attraktiva lägenhetsområdena. Möjlighet att hyra en garageplats i källaren med hiss upp.

Varmt välkommen - Nytt, modernt och bekvämt med garage

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Bekvämt med garage i källaren och hiss utan ett enda trappsteg... När du tagit hissen upp och klivit in, möts du av den luftiga och öppna planlösningen med genomgående ljus i lägenheten. Du står på ett kliinkergolv i entrén och vidare ligger ett ljuslaserat parkettgolv i ek med genomgående golvvärme(!) i hela lägenheten.

Duschrum

Direkt till vänster i hallen ligger ett mycket stort duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och hörnduschvägg med infällda hyllplan. I duschrummet finns gott om plats för extra förvaring.

Kök

Helt öppet till vänster från hallen ligger härliga sällskapsytor med ett fint kök från Marbodal med gott om skåp och utrustning bestående av fläkt, induktionshäll, kyl/frys samt inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Vardagsrum

Öppet mot kök och hall ligger ett stort och bra planerat vardagsrum med fräck skjutbar glasvägg mot en stor balkong med utsikt mot skolan och Seminarieparken.

Sovrum

Till höger i hallen efter duschrummet ligger ett sovrum med ekparkettgolv.

Sovrum

Längst in till höger från vardagsrummet ligger ett sovrum med ekparkettgolv och 6 st garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

6

Gatuadress

Övre Arbetshusgatan 48, 80253 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

74,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 4,65
Månadskostnad:

3.601 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Seminarieparken

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För mer information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Light Fastigheter 026-601020.
Se även förenings hemsida: www.brfseminarieparken.se

TV/Internet

GavleNets fiber

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage med ledig plats(!), stort förråd och cykelrum i källaren.

Parkeringsbeskrivning

Möjlighet att hyra en garageplats finns!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.