Gävle Söder

Södra Kansligatan 28

97 KVM 4 rum och kök 3.225.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

97 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.225.000 kr

Attraktiv förening -Fin gavel med hiss, låg avgift, rymliga sovrum, nyare kök & två renov. toaletter

Här bor du i en av Gävles attraktivaste föreningar med HISS på söder med härlig puls runt knuten och gångavstånd till Centralstationen.

Mycket välskött och fin gavellägenhet med fönster åt tre håll på tredje våningsplanet. Möblerbar och välkomnande hall med infällda spotlights i taket och i parkettgolvet intill klinkergolvet i entrén. Plejdsystem för belysningen. Genomgående parkettgolv. Två totalrenoverade toaletter, varav en med ny tvättmaskin och torktumlare samt ett stort fönster som släpper in det härliga dagsljuset. Fint bevarad glasvägg mot vardagsrummet som har utgång till en inglasad balkong med skjutbara fönster. Rymliga sovrum varav ett stort med fransk balkong med dubbla glasdörrar. Nyare kök med rostfria maskiner bl. a. ny sidebyside kyl/frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll. Låg månadsavgift 4 271 kr inklusive värme, vatten, el, tv, bredband och brf tillägg.

Varmt välkommen - Äntligen en fyra med två fina toaletter

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in i hallen möts du av ett klinkergolv i entrén, vidare ligger ett parkettgolv med infälld belysning intill klinkergolvet och i taket är det infällda spotlights. Hallen är välkomnande med bevarade glaspartier mot vardagsrummet och möblerbar. Hallen inrymmer idag en garderob med överskåp och en mycket stor och praktisk hörngarderob. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med klinkergolv.

Vardagsrum

Till höger direkt i hallen ligger ett vardagsrum med parkettgolv och utgång till en inglasad(!) balkong med skjutbara fönster, trätrall och eluttag.

Mat-/sovrum

Från såväl vardagsrummet som köket ligger ett rum som med fördel kan användas som matrum. I rummet ligger det parkettgolv och i väggen är det ett infälld vitrinskåp med belysning.

Kök

Från såväl rakt fram från hallen och från mat-/sovrummet ligger ett kök med nyare inredning, induktionshäll -19 och rostfria maskiner varav kyl/frys -19, fläkt, ugn -19 och mikro i arbetshöjd. samt diskmaskin -18 Det finns utrymme för att sätta in en kaffemaskin för de som önskar det.

Duschrum

Till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med ny -21 egen tvättmaskin och -21 torktumlare samt ett stort fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Till höger om duschrummet ligger ett rymligt sovrum med parkettgolv och dubbla glasdörrar mot en fransk balkong vilket ger ett härligt ljus till rummet.

Sovrum

Till vänster om duschrummet ligger ett stort sovrum med parkettgolv och hel förvaringsvägg.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

76

Gatuadress

Södra Kansligatan 28, 80252 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

97 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Våningsplan:

3

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 1,04711
  • Andelstal insats: 1,04711
  • Andelstal avgift: 1,05129
Månadskostnad:

4.271 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Total driftskostnad: 0 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 3

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

120

Byggnadsår

1957

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan Magnusson 070-7417544.

TV/Internet

Tele2s tv och bredband ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett stort förråd på vinden och matkällarförråd i källaren. I övrigt finns tvättstuga, samlingslokal och hobbyrum i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.