Gävle Söder

Södra Kopparslagargatan 27

66,5 KVM 2 rum och kök 1.550.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

66,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.550.000 kr

Totalt insynsskyddad & rymlig med hiss, renoverad -19 med fina parkettgolv & inglasat uterum.

Här bor du i en rymlig tvårummare som är totalt insynsskyddad på tredje våningen med hiss i markplan(!) och inglasat uterum. Lägenheten renoverades 2019 med bl. a. nya parkettgolv i ek, kakel och vitvaror.

Redan i hallen ligger ett nytt parkettgolv i ek och en ny garderob med skjutdörrar. Vardagsrummet är insynsskyddat, ljust och rymligt. Köket är renoverat med nytt kakel och spis med häll, diskmaskin och kyl/frys. Duschrummet är rymligt och renoverat med ny wc och tvättmaskin. Stort och totalt insynsskyddat sovrum med nytt parkettgolv i ek och ny garderobsvägg med skjutdörrar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och ip-telefoni.

Handikappvänlig fastighet från 1990 med rymligt trapphus och ny hiss i markplan, inte ett enda trappsteg. Det finns två förråd, tvättstuga och cykelrum i huset! I föreningen finns bl. a. övernattningsrum(!), gym, bastu, relax, samlingslokal och snickarbod.

Varmt välkommen - Välskött & handikappvänlig

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp och klivit in i hallen står du på ett parkettgolv i ek, vilket är genomgående i hela lägenheten. I hallen inryms en nyare garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum

Till vänster i hallen ligger ett rymligt och insynsskyddat vardagsrum med stora fönster vilka ger ett härligt ljusinsläpp.

Kök

Rakt fram i hallen ligger ett insynsskyddat och stort kök med nytt -19 parkettgolv i ek. Köket är renoverat med nyare luckor, nytt -19 kakel och vitvaror från -19 varav spis med häll, kyl/frys och diskmaskin. Köket är utrustat med fläkt. Från köket är det utgång till ett inglasat uterum med skjutbara fönster, rullgardin, lampa och eluttag.

Sovrum

Rakt fram till höger ligger ett insynsskyddat och rymligt sovrum med nytt -19 parkettgolv i ek. I sovrummet inryms en vanlig garderob och en ny -19 garderobsvägg med skjutdörrar.

Duschrum

Till höger i hallen ligger ett rymligt duschrum med ny -19 wc och tvättmaskin. Vidare är duschrummet utrustat med duschvägg, extra skåp och handdukstork med vattenburet system.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

29

Gatuadress

Södra Kopparslagargatan 27, 802 55 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

66,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

3

Hiss

Hiss i markplan, inte ett enda trappsteg.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,67700
  • Andelstal avgift: 0,67700
Månadskostnad:

3.986 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.440 kr/år

Total driftskostnad: 1.440 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Reval

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

124

Byggnadsår

1990

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen på telefon 070-6588081, dagligen mellan 19-20.
Se även föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/reval/

TV/Internet

Com hems grundutbud ingår i månadsavgiften/Com hems tre hål i väggen alternativt fiber från Telenor.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns två förråd, tvättstuga och cykelrum i huset! I föreningen finns övernattningsrum(!), gym, bastu, relax, samlingslokal och snickarbod.

Energiprestanda

100 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2012-10-13

Energistatus

Energideklaration är utförd

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.