Gävle Söder

Sofiagatan 11G

153,3 KVM 5 rum och kök 5.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

153,3 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

5.175.000 kr

Ännu ett alster signerat Johan Skoog. Nytt, radhus attraktivt, mitt i centrum med eget garage...

Sista chansen att få ett NYTT arkitektritat gavelradhus, attraktivt beläget mitt i centrum med eget garage, p-plats och stort förråd. Bekvämt och lättskött med generösa ytor och mycket bra materialval, allt nytt. Ännu ett detaljrikt alster signerat Johan Skoog arkitektbyrå.

Spatiösa sällskapsytor i form av modern, öppen planlösning med takhöjd om hela 2.70 meter. Bekväm vattenburen golvvärme i entréplan, betongklinker, ljuslaserade enstaviga parkettgolv, bänkskivor och kakel i marmor, infällda spotlights och fönsterbrädor i sten i alla fönster. Två stora badrum med exklusivt klinker i betongutförande med värme, infällda spotlights i taket, ett med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Kök med inredning från Marbodal med en stor halvö och exklusiva ljusa bänkskivor i marmorsten. Maskinerna är rostfria från Siemens med hel kyl, hel frys, ugnar i arbetshöjd och vinkyl. Möjlighet till fler sovrum för den som önskar det. Lättskött tomt med altan under tak och stor balkong ovanpå.

Eget garage, p-plats och mycket stort förråd i anslutning till tomten. Dessutom extra p-platser i föreningen.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

Redan när du klivit innanför dörren får du en helt annan känsla för huset. Du möts av en hall med exklusivt klinker i betongutförande. I hela entréplan har du behaglig värme från vattenburet system i golvet. Det är bra förvaring i en hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Vardagsrum

Det öppna köket mynnar ut i ett rejält vardagsrum med stora fönster och utgång till den baksidan med altan under tak och intill tomten leder en dörr dig till ett stort förråd och ditt egna garage.

Duschrum/tvätt

I anslutning till köket ligger ett duschrum med kakel på väggarna och exklusivt betongliknande klinker med värme på golvet och infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Kök

Öppet till vänster från hallen ligger köket med modern, öppen planlösning mot vardagsrummet. En takhöjd om 2.70 meter ger en spatiös känsla i entréplan. Genomgående i hela huset ligger ett tiljagolv i vitlaserad ek. Inredningen i köket är från Marbodal med integrerad diskmaskin och induktionshäll från Studioline, samt en vinkyl från Mquvée. Bänkskivor och kakel är i exklusivt marmorsten. Vidare är köket utrustat med rostfria maskiner från Siemens, varav hel kyl, hel frys och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Övervåning - Allrum/sovrum

När du kommit uppför trappan står du i ett allrum med utgång till en stor balkong mot den skyddade baksidan. Detta rum går också att nyttja som sovrum för den som önskar det. Hela övervåningen är insynsskyddad och ogenant och det ligger fina ljuslaserade ektilja golv och i alla fönster är det infällda spotlights som ger ett trevligt ljus. I anslutning till allrummet ligger en rymlig klädkammare.

Sovrum

Intill allrummet med fönster skyddat mot baksidan ligger ett rymligt sovrum med hela fem garderober.

Badrum

Rakt fram när du kommit upp ligger ett stort badrum med kakel på väggarna och exklusivt betongliknande klinkergolv med värme. I taket är det infällda spotlights. Badrummet är utrustat med bl. a. stort badkar, regnblandare och handdukstork.

Sovrum

Rakt fram till vänster på övervåningen ligger ett stort insynsskyddat sovrum med tre garderober.

Sovrum

Längst in till vänster ligger ett insynsskyddat sovrum med två garderober och utgång till en balkong.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

23-07

Gatuadress

Sofiagatan 11G, 80251 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

153,3 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 14,56
Månadskostnad:

3.526 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.000 kr/år

Försäkringskostnad: 2.400 kr/år

Uppvärmning: 12.000 kr/år

Vatten: 6.000 kr kr/år

Total driftskostnad: 26.400 kr/år

Pantsättning

är inte pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Äppelgården i Vallbacken

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Peter Bryngelsson 0707102334.

TV/Internet

GavleNets fiber

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. Söder är en stadsdel med nyare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet. Stadsbiblioteket ligger vid slottstorget.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, restauranger krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll. Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.