Gävle Söder

Timmermansgatan 12B

57 KVM 2 rum och kök 1.600.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

57 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.600.000 kr

Bästa läge med P-plats! Renoverad med högt i tak, NYTT -21 kök & bad samt soldränkt balkong.

Bästa läge med P-plats! Renoverad med högt i tak, NYTT -21 kök & bad samt soldränkt balkong.

Renoverad och rymlig tvåa belägen med bästa läge, lugnt med parkeringsplats precis bakom Södermalmstorg. Parkeringsplats med motorvärmare finns tillgänglig för köparen.

Hall med klinkergolv med värme. Ca 2,70 meter i takhöjd med infällda spotlights. Genomgående renoverat och stort kök med härliga bänkytor och gott om förvaring. NY inredning med snygg design från Epoq med integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfria maskiner i övrigt. Totalrenoverat badrum kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I badrummet är det plats för såväl badkar som tvättpelare. Tidigare fanns tvättmaskin och torktumlare installerat. Rymligt sovrum med ny hel garderobsvägg med skjutdörrar som inrymmer mycket förvaring. I sovrummet finns dessutom en nisch för önskad användning, mer förvaring eller hemmakontor. Mycket ljust vardagsrum med ekstavparkettgolv, hel fönstervägg/burspråk och utgång till en infälld och soldränkt balkong.

Gedigen förening med nya stammar, fönster, och tillgänglig parkeringsplats mitt på söder med promenadavstånd till Centralstationen.

Varmt välkommen - Så lugnt men ändå mitt i kärnan.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en hall med klinkergolv med värme och i taket är det infällda spotlights. I hallen inryms två garderober.

Duschrum

Till vänster i hallen via en dörr med fönster ligger ett totalrenoverat och utbyggt badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt handdukstork med vattenburet system. Badrummet är utrustat med ett extra skåp, löst badkar, och fönster vilket släpper in det härliga dagsljuset. Tidigare har det varit en tvättpelare installerat, så det är förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Till höger i hallen ligger ett rymligt sovrum med ny -21 garderobsvägg med skjutdörrar och mycket bra inredning som inrymmer det mesta. Till höger i sovrummet är det en nisch som kan nyttjas efter behov, mer förvaring eller hemmakontor...

Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett vardagsrum med ekstavparkettgolv och högt i tak. I taket är det infällda spotlights som tillsammans med en hel fönstervägg/burspråk ger ett härligt ljus. Vidare från vardagsrummet är det utgång till en infälld och soldränkt balkong med trätrall.

Kök

Vidare från vardagsrummet ligger ett mycket stort och genomgående renoverat -21 kök med ekparkettgolv och infällda spotlights i taket. Ny snygg inredning från Epoq med gott om skåp och bänkytor. Köket är utrustat med Integrerad diskmaskin, rostfri mikro och ugn i arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och rostfri sidebyside hel kyl och hel frys. Här finns gott om plats för ett stort bord och ursprungligen har det varit två rum.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

6

Gatuadress

Timmermansgatan 12B, 80252 Gävle

Område

Gävle Söder

Boarea

57 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 4,17471
  • Andelstal avgift: 4,17471
Månadskostnad:

3.724 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf England i Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1944

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta vicevärd Nils-Åke Persson 026-610814.

TV/Internet

Grundutbud TV från Tele2 ingår i månadsavgiften. Tele2s tre hål i väggen.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns tre(!) stycken förråd och cykelrum i källaren. Vidare finns tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum i föreningen.
Det finns extra cykelförråd på gården.

Energiprestanda

124 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2018-06-11

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Gävle centrum delas av Gavleån som rinner igenom hela stadskärnan. I folkmun bor du på Söder eller Norr, och de två ”stadsdelarna” i centrum skiljer sig en del åt – trots att du i dem båda bor mitt i stan. På norr är bebyggelsen mer kompakt och det är här du hittar Gävles sekelskiftespalats. Söder är istället en stadsdel med modernare bebyggelse som pulserar av liv, även på kvällstid. Oavsett vilken sida du väljer att bosätta dig på är du dock mitt i händelsernas centrum och med gångavstånd till Centralstationen.
Sveriges Fängelsemuseum ligger på söder intill Gävle slott. Här kan du gå på utställningar och besöka fängelsehålor som byggdes redan på 1500-talet.
Här finns restaurangerna! Längs den södra delen av Kungsgatan finns mängder av affärer, bl. a. Ica och Konsum, restauranger, krogar och pubar som passar alla smaker. Den här delen av stan pulserar från morgon till kväll.
Inför jul ställer man sedan 1966 upp en stor julbock i halm på slottstorget. Julbocken är på senare tid en världskändis och har blivit lite av en symbol för Gävle.