Gävle - Södra Hemlingby

Grafikergatan 29

51 KVM 2 rum och kök 1.480.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

51 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.480.000 kr

Helt ny - bara att flytta in! P-plats. Nära E4:an. Modern öppen planlösning med oanvända maskiner.

Helt ny - bara att flytta in! P-plats. Nära E4:an. Modern öppen planlösning med oanvända maskiner.

Här kan du flytta rakt in i en svanenmärkt bostad som är helt oanvänd med modern, öppen planlösning med maskiner från Electrolux. Från den öppna planlösningen kommer du ut genom en helglasdörr till en stor balkong med lampa. Vidare in i lägenheten ligger en klädkammare och ett stort duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med egen, oanvänd tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Intill duschrummet ligger ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob.

Parkeringsplats med elstolpe finns. 4 st laddplatser och 4 st gästparkeringar finns i föreningen.

Åt ena hållet tar Gästrikeleden dig lätt till Hemlingbys mycket populära friluftsområde och åt andra hållet leder stigen direkt till ett stort handelsområde med E4:an runt knuten.

Varmt välkommen - Bara att vrida om nyckeln & kliva in

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom en säkerhetsdörr, står du i en hall med hatthylla och två garderober. Genomgående ligger ett ljuslaserat 2-stavigt parkettgolv i ek.

Vardagsrum/kök

Öppet från hallen möts du av den moderna och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Inredningen i köket är från Vedum. Köket är väl utrustat med oanvända maskiner från Electrolux varav kyl/frys, ugn, spishäll och inbyggd mikro i arbetshöjd. Över spishällen sitter en fläkt från Franke. Från vardagsrummet genom en helglasdörr är det utgång till en rymlig balkong med lampa. Runt balkongerna kommer det bli en häck. I anslutning till köket ligger en klädkammare med hängare och hyllor. Fönsterbrädorna är i sten.

Duschrum

Längst in från köket ligger ett stort duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med ny, oanvänd och egen tvättmaskin, kombinerad med torktumlare. Duschrummet är utrustat med skåp och arbetsbänk. I taket är det infällda spotlights.

Sovrum

Längst in till vänster från den öppna planlösningen ligger ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

B1003

Gatuadress

Grafikergatan 29, 80258 Gävle

Område

Gävle - Södra Hemlingby

Boarea

51 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0.0129204
  • Andelstal avgift: 0.0129205
Månadskostnad:

3.873 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 780 kr/år

Total driftskostnad: 780 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Södra Hemlingby Gävle

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

69

Byggnadsår

2022-2023

Allmän information

För vidare information om föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Lisa Andersson 072-5333734.

TV/Internet

Telia Triple Play - Bredband (100/100), TV-paket (Lagom) och telefoni, INGÅR i månadsavgiften. Router samt tv-box finns på plats i lägenheten.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd uppe på vinden, hiss finns, och cykelförråd under tak vid entrén.

Parkeringsbeskrivning

4 st laddplatser och 4 st gästparkeringar finns i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Hemlingby är en stadsdel i södra Gävle. Den är byggd vid foten av Hemlingbyberget, från vilket det utgår elljusspår och en skidbacke. Sportanläggningen på Hemlingbyberget erbjuder även konferenslokaler, och en restaurang. I Hemlingby har vandringslederna Gästrikeleden och Upplandsleden utgångspunkter. 2,5 kilometersspåret. I Hemlingby, i närheten av E4 och avfarten Gävle S, finns ett köpcentrum.

Södra Hemlingby är en helt ny stadsdel, nära både köpcentret och naturreservatet och bara 2,5 kilometer från city. Här kommer det att erbjudas olika former av boende – lägenheter, radhus, parhus och villor.

Den centrala delen av Södra Hemlingby får en småstadskaraktär med bebyggelse i två till fyra våningar längs en stadsgata med alléträd och gång- och cykelbana. Från det centrala området slingrar sig gator ut mellan villor och gruppbebyggda småhus. Totalt kommer den första etappen att omfatta cirka 500 nya bostäder, både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter.

Kommunal service som förskola, skola, gruppboende och äldreboende kommer också att finnas i området i form av ett multifunktionshus vid namn Hemlingborg där barn och äldre kan mötas.

En ny gång- och cykelväg byggs längs med Spängersleden mellan Södra Hemlingby och Parkvägen som förenklar och förkortar resorna med cykel eller till fots till och från centrala Gävle.