Gävle Strand

Kopragränd 3

47 KVM 2 rum och kök 1.475.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.475.000 kr

Påkostad hörnlägenhet på 4:e vån, varmgarage med elbilsladdare (som ingår!) & utblickar mot Gavleån.

Nybyggd, påkostad och mycket ljus hörnlägenhet högt belägen med hiss. Modern och öppen planlösning med utblickar via fransk balkong med dubbla dörrar och stora fönsterlufter mot såväl kanalen som Gavleån.

Här dominerar ljuset och standarden. Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Fint ljuslaserat och enstavigt trägolv. Påkostat och modernt kök med inredning från Marbodal med bänkskiva i marmorsten med infälld såväl diskho som induktionshäll. Köket är i övrigt utrustat med rostfria maskiner varav kyl/frys och diskmaskin samt inbygd ugn och mikro i arbetshöjd. Rymligt duschrum med fint kakel och klinkergolv. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket och tvättmaskin samt torktumlare. Separat sovrum med ny skjutdörrsgarderob, och fönster mot Gavleån. Månadsavgift 4 131 kr inklusive bl. a. varmgarage med elbilsladdare!

Stor förening med varmgarage, elbilsladdare och förråd bekvämt med hiss upp till lägenheten och mycket fin innergård med sittnergrupper och grillmöjligheter.

Varmt välkommen - För dig som vill bo med gångavstånd till såväl centralstationen som båtplatsen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Sovrum

Vidare från vardagsrummet genom en praktisk skjutdörr ligger ett sovrum med ny skjutdörrsgarderob.

Kök/Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett kök och vardagsrum med modern öppen planlösning och tre stora och djupa fönsterlufter med utsikt mot såväl kanalen som Gavleån. Mot Gavleån ligger en fransk balkong med dubbla dörrar. En ny lös garderobsvägg med spegeldörrar tillför extra mycket förvaringsmöjligheter. Köket är påkostat med inredning från Marbodal med exklusiv bänkskiva i marmorsten med infälld diskho och induktionshäll. Köket är utrustat med rostfria maskiner vara kyl/frys, diskmaskin och fläkt samt inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Hall

När du passerat entrén till den fina innergården med sittnergrupper och grillmöjligheter, och tagit hissen upp från varmgaraget (som ingår i avgiften), med elbilsladdare står du i en hall med två garderober och fint enstavigt ljuslaserat trägolv genomgående i lägenheten.

Duschrum

Direkt till höger från hallen ligger ett rymligt duschrum med exklusivt såväl kakel på väggarna som klinker på golvet med värme, samt infällda spotlights i taket. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

S41

Gatuadress

Kopragränd 3, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

4

Hiss

Hiss från garaget!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,00810
  • Andelstal insats: 0,00723
  • Andelstal avgift: 0,00810
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 886.809 kr
Månadskostnad:

4.131 kr/mån

Ingår i avgiften:
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.800 kr/år

Uppvärmning: 168 kr/år

Bredband och TV: 3.900 kr kr/år

Vatten: 1.884 kr kr/år

Total driftskostnad: 10.752 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stuveriet

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2019

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen per mail: brfstuveriet@gmail.com

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage och förråd (ingår i månadsavgiften) endast hissen ner. Mycket fin och gemensam innergård med sittner- och grillmöjligheter.

Energiprestanda

90 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-12-04

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Energiprestanda, primärenergital

73

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön. På andra sidan ån växer Godisfabriken upp, ett nytt område med diverse faciliteter bl.a saluhall och Ica-butik.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel har utvecklats allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är nästintill klar, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.