Gävle Strand

Kopragränd 3

47 KVM 2 rum och kök 1.550.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st Mer fakta

Pris

1.550.000 kr

Ny, påkostad hörnlägenhet med garage (som ingår!) och utblickar mot såväl kanalen som Gavleån.

Nybyggd, påkostad och mycket ljus hörnlägenhet högt belägen med modern och öppen planlösning med utblickar via fransk balkong med dubbla dörrar och stora fönsterlufter mot såväl kanalen som Gavleån.

Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Fint vitlaserat och enstavigt parkettgolv. Påkostat kök med inredning från Marbodal med bänkskiva i marmorsten med infälld såväl diskho som induktionshäll. Köket är i övrigt utrustat med rostfria maskiner varav kyl/frys och diskmaskin samt inbygd ugn och mikro i arbetshöjd. Rymligt duschrum med fint kakel och klinkergolv. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket och tvättmaskin samt torktumlare. Separat sovrum med tre garderober och fönster mot Gavleån. Månadsavgift 3 375 kr inklusive bl. a. garage.

Nybildad förening med garage och förråd bekvämt med hiss upp till lägenheten och mycket fin innergård med sittnergrupper och grillmöjligheter.

För dig som vill bo med gångavstånd till såväl centralstationen som båtplatsen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat entrén till den fina innergården med sittnergrupper och grillmöjligheter, och tagit hissen upp från garaget (som ingår i avgiften) står du i en hall med två garderober och fint enstavigt vitlaserat parkettgolv genomgående i lägenheten.

Kök/Vardagsrum

Öppet rakt fram i hallen ligger ett kök och vardagsrum med modern öppen planlösning och tre stora och djupa fönsterlufter med utsikt mot såväl kanalen som Gavleån. Mot Gavleån ligger en fransk balkong med dubbla dörrar. Köket är påkostat med inredning från Marbodal med exklusiv bänkskiva i marmorsten med infälld diskho och induktionshäll. Köket är utrustat med rostfria maskiner vara kyl/frys, diskmaskin och fläkt samt inbyggd ugn och mikro.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet genom en praktisk skjutdörr ligger ett sovrum med garderobsvägg.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

S41

Gatuadress

Kopragränd 3, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st

Våningsplan:

3

Hiss

Hiss från garaget!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,81
Månadskostnad:

3.375 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Nej
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Uppvärmning: 732 kr/år

Total driftskostnad: 4.632 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stuveriet

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2019

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta

TV/Internet

Gavlenets fiber.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage och förråd (ingår i månadsavgiften) endast hissen ner. Mycket fin och gemensam innergård med sittner- och grillmöjligheter.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.