Gävle Strand

Redargatan 1

81 KVM 3 rum och kök 2.390.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

81 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.390.000 kr

Bästa läget, högst upp med kvällssol mellan havet & Gavleån. 3 m i tak & betongvägg. Garage ingår!

Havsnära och nybyggd 2018, påkostad lägenhet, högst upp mycket ljus och spatiös med hela 3 meter i takhöjd, modern och öppen planlösning med en skymt via stora fönsterlufter mot såväl kanalen som Gavleån. VARMgarage ingår(!), med möjlighet till elbilsladdare.

Högst upp i huset med mycket stor terrass i härligt läge med sol från sen lunch till sen kväll - måste upplevas! Genomgående golvvärme i hela lägenheten med reglage i varje rum. Framtagen betongvägg som ger en enorm karaktär för just den här lägenheten. Snyggt infällda fönster i väggarna med bred nisch för blommorna. Fint klinker i entrén vidare ligger ett parkettgolv i ljuslaserad ek. Sällskapsytor med en enorm rymd med modern och öppen planlösning, unikt och sällsynt för nyproduktion med takhöjd om hela 3 meter med ljusinsläpp från två håll. Påkostat kök med inredning från Marbodal med integrerad diskmaskin och infälld såväl diskho som induktionshäll och fläkt. Köket är i övrigt utrustat med rostfria maskiner varav hel kyl, och hel frys, samt inbygd ugn och mikro i arbetshöjd. Rymligt duschrum med kakel på väggarna och fint klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, snygg handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare. Rymligt sovrum med plats för hel garderobsvägg och stort fönsterparti mot innergården. Till vänster direkt i hallen ligger ett sovrum med utsikt mot Gavleån. Fiber från GavleNet. Månadsavgift 5299 kr inklusive bl. a. VARMgarage med möjlighet till egen laddare till bilen.

Stor förening med garage och förråd bekvämt med hiss upp till lägenheten och mycket fin innergård med sittnergrupper och grillmöjligheter.

För dig som vill bo med gångavstånd till såväl Centralstationen som båtplatsen. Förutom havet och centralen har du också direkt närhet till matbutik, hälsovårdscentral, badplats, gym, promenadstråk, förskola, lekpark och flertalet restauranger vilket gör Gävle strand till en unik plats i Gävle. En kort cykeltur tar dig till en av Sveriges största golfanläggningar. På andra sidan Gavleån växer stans nyaste område med bl.a saluhall och Ica-butik.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommit upp med hissen och passerat den möblerbara loftgången med utsikt mot Gavleån och klivit in, möts du av rymlig hall med hög takhöjd (hela 3 meter) och klinkergolv. Golvvärme i hela lägenheten med reglage i varje rum. Infällda spotlight med dimmer i taket. I anslutning till hallen ligger en klädkammare med hängare och hyllor.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen med den härliga takhöjden ligger ett spatiöst vardagsrum med fönster genomgående från två håll vilket ger ett mycket ljust intryck. Varav ett stort härligt fönsterparti mot den trevliga innergården. En dörr med helglas suddar ut gränsen mellan inne och ute samt leder dig till en mycket stor terrass med härligt solläge med sol från sen lunch till sen kväll. Genomgående i hela lägenheten är fönstren infällda med ett härligt djup för blommorna.

Kök

Till höger med öppen planlösning från vardagsrummet ligger ett ljust kök med inredning från Marbodal med spotlights med dimmer i taket, integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll och fläkt. Vidare är köket utrustat med rostfria maskiner hel kyl och hel frys, och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd.

Duschrum

Till vänster från vardagsrummet ligger ett stort duschrum med kakel på väggarna och fint klinker på golvet. I taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med snygg handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet ligger en sängkammare med härlig rymd och stora höga fönster. I sängkammaren är det gott om plats för att bygga en hel garderobsvägg med skjutdörrar från golv till tak.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, och snyggt infällt fönster.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

S47

Gatuadress

Redargatan 1, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

81 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,01039
  • Andelstal insats: 0,011435
  • Andelstal avgift: 0,010391
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 1.137.634 kr
Månadskostnad:

5.299 kr/mån

Ingår i avgiften:
Driftkostnad:

Hushållsel: 4.200 kr/år

Uppvärmning: 3.336 kr/år

Vatten: 3.600 kr kr/år

TV/Bredband med gruppavtal: 3.900 kr kr/år

Total driftskostnad: 15.036 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Stuveriet

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2018

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningen per mail: brfstuveriet@gmail.com

TV/Internet

GavleNets fiber med gruppavtal.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns VARMgarage med möjlighet till billaddare, förråd och cykelrum. Allt i källaren med hiss till lägenheten.

Energiprestanda

90 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2020-12-04

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Energiprestanda, primärenergital

73

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön. På andra sidan ån växer Godisfabriken upp, ett nytt område med diverse faciliteter bl.a saluhall och Ica-butik.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel har utvecklats allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är nästintill klar, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.