Gävle Strand

Sjåaregatan 14

123 KVM 5 rum och kök 5.175.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

123 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

5.175.000 kr

Lättskött radhus, unikt med egen brygga och garage med promenadavstånd från Centralstationen...

Här bor du unikt med direkt närhet till vattnet på populära Gävle strand med såväl egen brygga som eget garage och promenadavstånd till Centralstationen. Lättskött radhus byggt 2008 med härliga uteplatser och etagé ner till egen brygga med sjöbod och möjlighet att ha badstege och båt. Möjlighet att glasa in finns. Skyddad takterrass möjlig att bygga in. Två badrum med kakel och klinker. Öppen planlösning med möjlighet att sätta in kamin. Sällskapsytor öppet i nock och stora fönster mot kanalen. Insynsskyddade sovrum. Marbodalkök med integrerade och rostfria maskiner med bl.a . ny -16 hel kyl och hel frys. Eget förråd och garage plus plats på tomten för fler bilar.

Gävle strand är stans mest havsnära bostadsområde och erbjuder ett härligt å-rum med mysiga promenadstråk, bryggor vid Gavleån och kanalen. I närområdet finns en trevliga restauranger såsom Fullriggaren med skybar och Aktern & Fören. I området finns även, hälsocentral, närbutik, lekplatser, skatepark, dagis och direkt bussförbindelse till centrum. På promenadavstånd från huset ligger Gävle Central, gasklockorna och turbåten till Gävles egna skärgårdsö, Limön.

Varmt välkommen!

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat gården med eget garage och plats för fler bilar kliver du in i en hall med klinker med värme och garderobsvägg med skjutdörrar.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet.

Grovkök/tvättstuga

I anslutning till hallen ligger en tvättstuga med kakel på väggarna och klinker på golvet. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv och stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns möjlighet att sätta in kamin...! Vardagsrummet är öppet mot köket och har utgång till en altan vilken lätt kan inglasas. Vidare från altanen ligger ett stensatt etagé ner mot den egna bryggan med sjöbod, badstege och egen båtplats!

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett Marbodalkök med integrerad diskmaskin. Köket är utrustat med spishäll, rostfri fläkt, ugn och mikro i arbetshöjd samt en ny -16 hel kyl och hel frys.

Sovrum

Till vänster från hallen ligger ett sovrum med ekparkettgolv och två garderober. Här finns möjlighet att plocka bort väggen mot vardagsrummet och få större sällskapsytor.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan kommer du till ett härligt allrum öppet i nock med stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till allrummet ligger en klädkammare. Vidare från allrummet är det utgång till en takterrass som lätt kan glasas in eller byggas in till ett rum.

Duschrum

I anslutning till allrummet ligger ett duschrum med kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med handdukstork, och ett fönster släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Till höger när du kommit upp ligger ett sovrum med ekparkettgolv.

Sovrum

Till vänster när du kommit uppför trappan ligger ett sovrum med ekparkettgolv. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare med ekparkettgolv och fönster.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Sjåaregatan 14, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

123 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

20 kvm

Tomtarea

249 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

3.551.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  1
  • Totalt belopp: 2.000.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 9.297 kr/år

Försäkringskostnad: 4.000 kr/år

Total driftskostnad: 29.350 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2008

TV/Internet

Gavlenets fiber!

Stomme

Betong, trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Papp

Fönster

3-glasfönster isoler

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Såväl garage och plats för fler bilar som båtplats!

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.