Gävle Strand

Sjåaregatan 42

135 KVM 6 rum och kök 5.150.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman
0708-353540 evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

135 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

5.150.000 kr

Unikt kanalhus, som nytt med egen brygga, eget garage och promenadavstånd till stationen...

Här bor du i din egna oas med direkt närhet till vattnet på populära Gävle strand med såväl egen brygga som eget garage plus plats för fler bilar på gården och dessutom promenadavstånd till Centralstationen. Lättskött radhus, som nytt, byggt 2008 med ny -17 balkong och härlig terrass i etagé ner till egen brygga med sjöbod och båtplats. Möjlighet till fem sovrum. Två helkaklade badrum. Öppen planlösning med möjlighet att sätta in kamin. Genomgående ekparkett- och klinkergolv. Sällskapsytor öppet i nock och stora fönster mot kanalen. Marbodalkök med exklusiv stenbänkskiva och bl. a. hel kyl och frys med is och vatten. Eget garage plus plats på tomten för fler bilar.
Gävle strand är stans mest havsnära bostadsområde och erbjuder ett härligt å-rum med mysiga promenadstråk, bryggor vid Gavleån och kanalen. I närområdet finns en trevliga restauranger såsom Fullriggaren med skybar och Aktern & Fören. I området finns även, hälsocentral, närbutik, lekplatser, skatepark, dagis och direkt bussförbindelse till centrum. På promenadavstånd från huset ligger Gävle Central, gasklockorna och turbåten till Gävles egna skärgårdsö, Limön.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen och passerat framsidans uteplats kliver du in i en välkomnande hall med klinker med golvvärme från vattenburet system. I hallen inryms en rymlig garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Längre in till höger ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Vidare från hallen ligger det ekparkettgolv genomgående i hela huset.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger ett rymligt duschrum med fint kakel och exklusivt klinker med värme från vattenburet system på golvet. Duschrummet är utrustat med inredning från Swedbergs, handdukstork och nya hörnduschväggar och regnblandare.

Sov-/teve-/matrum

Såväl från vänster i hallen som öppet från vardagsrummet ligger ett teverum som lätt kan nyttjas som sov- eller matrum.

Vardagsrum

Från såväl teverummet som rakt fram öppet från hallen ligger ett mycket stort vardagsrum delvis öppet i nock och med öppen planlösning mot köket. Från allrummet är det utgång till en egen oas med terrass i etagé delvis under tak och markis. I anslutning till terassen ligger en egen brygga med egen båtplats och sjöbod. Här är det sol hela dagen.

Kök

Med öppen och härlig planlösning i allrummet ligger ett kök med inredning från Marbodal med exklusiva stenbänkskivor och kakel. Köket är utrustad med induktionshäll, rostfri fläkt, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin, hel kyl och frys med is och vatten.

Övervåning - Hall/allrum

När du kommit uppför ektrappan kommer du till ett allrum/bibliotek med fönster öppet i nock mot kanalen vilket ger ett härligt ljus ända ner i vardagsrummet. I anslutning till allrummet ligger en klädkammare.

Sov-/arbetsrum

Till höger om trappan ligger ett sov-/arbetsrum.

Sängkammare

Till vänster om trappan ligger en sängkammare med luftvärmepump (AC) och utgång till en ny -17 balkong med trätrall och kvällssol. I sängkammaren inryms en garderobsvägg. I anslutning till sängkammaren ligger en klädkammare med fönster(!), och hyllor.

Duschrum

Intill sängkammren liggen ett duschrum med fint kakel på väggarna och exklusivt klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med handdukstork och nya hörnduschväggar och regnblandare.

Sovrum

Rakt fram ligger ett rymligt sovrum med två vanliga garderober och en dubbelgarderob, samt utsikt mot kanalen.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Sjåaregatan 42, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

135 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

249 kvm

Antal rum

6 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2015

Totalt taxeringsvärde

3.717.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Driftkostnad:

Försäkringskostnad: 4.554 kr/år

Total driftskostnad: 32.330 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

2008

TV/Internet

Gavlenets fiber!

Grund

Platta på mark

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasadtyp

Stående träpanel

Taktyp

Papp

Fönster

3-glasfönster isoler

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Parkeringsbeskrivning

Eget garage plus plats för två till tre bilar på gården.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.