Gävle Strand

Stuvaregatan 24B

144 KVM 5 rum och kök 3.500.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

144 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.500.000 kr

Kajhus om 144 kvm med uthyrnings-/tonårsdel, ca 3,75 m i takhöjd med utsikt mot vattnet. Två badrum!

Här bor du i ett av Kajhusen om hela ca 144 kvm med fin utsikt mot vattnet, detta med en etagédel med ca 3,75 m i takhöjd, egen ingång, wc och pentry, vilket med fördel kan delas av och hyras ut, kanske till din egna verksamhet!?!

Parhus med egen ingång. Kliker i hallen och vidare i huset ligger genomgående parkettgolv. Tre toaletter, varav två rymliga, helkaklade duschrum med fönster, ett med tvättmaskin och torktumlare. Kök från Marbodal med nya rostfria maskiner, bl. a hel kyl och hel frys. När du kommer uppför trappan öppnar sig ett spatiöst vardagsrum med hela 3,75 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och utgång till en stor och härlig balkong mot vattnet. Detta rummet är möjligt att dela av till ännu ett sovrum om så önskas. GavleNets fiber ingår i månadsavgiften. Möjlighet till två parkeringsplatser, förberedda för elbil, i garaget. I föreningen finns övernattningsrum, tvättstuga, bastu och relax.

Gävle strand erbjuder härliga utblickar mot Gavleån och havet. Det växer för varje dag som går, idag med fyra restauranger och ett café, affär, apotek och hälsocentral. Gångavstånd(!) till Centralstationen och centrum.

Varmt välkommen - Hela 144 kvm med uthyrningsmöjlighet

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från gården står du i en hall med klinker i entrén. Vidare ligger genomgående parkettgolv i ek. I hallen är det tre garderober.

Duschrum

Direkt till höger från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum/kontor

Direkt till vänster från hallen ligger ett sovrum med två garderober och ett fint hörnfönster.

Kök

Längre in till vänster från hallen ligger ett kök med inredning från Marbodal. Köket är utrustat med rostfria maskiner varav fläkt, nyare -17 spis med induktionshäll och ny 21 diskmaskin och hel kyl samt hel frys. Från köket är det utsikt och utgång genom dubbla glasdörrar till en uteplats mot Gavleån.

Kontor/allrum/uthyrningsdel

Ett etagéplan ner från hallen ligger ett allrum med fantastisk 3,75 m i takhöjd. Detta rum kan med fördel delas av från bostaden och användas som kontor/uthyrningsdel för den som vill ha verksamhet hemma, då det är egen ingång mot ån, wc och pentry.

Övervåning - Vardagsrum

När du kommit uppför trappan öppnar sig ett riktigt stort vardagsrum, möjligt att dela av till ännu ett sovrum. Ca 3,75 m i takhöjd med stora fönsterpartier med utsikt mot Gavleån ger ett härligt ljus och en luftig känsla. Från vardagsrummet är det utgång till en stor balkong delvis inglasad.

Duschrum

I anslutning till vardagsrummet uppe ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet med värme. De infällda spotlightsen i taket och ett fönster ger ett härligt ljus.

Sovrum

Längst in till vänster i husets hörna på övervåningen, utan grannar ligger ett sovrum med 7 st garderober och en fint hörnfönster.

Sovrum

Direkt till vänster uppe ligger ett sovrum med en dubbel garderob.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

36

Gatuadress

Stuvaregatan 24B, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

144 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,07
  • Andelstal insats: 1,9028
  • Andelstal avgift: 2,07
Månadskostnad:

8.884 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 6.456 kr/år

Vatten: 2.508 kr kr/år

Total driftskostnad: 8.964 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Carolina på Gävle Strand

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

68

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta styrelsen på Monika Forslund 070-6470899.

Se även föreningens hemsida på https://www.brfcarolina.se/

TV/Internet

GavleNet ingår(!) i månadsavgiften.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd, gästrum, tvättstuga, bastu och relax i föreningen!

Energiprestanda

124 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2019-05-06

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Energiprestanda, primärenergital

129

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.