Gävle Strand

Stuvaregatan 25

54,5 KVM 2 rum och kök 2.000.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

54,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

2.000.000 kr

Nyproducerad gavellägenhet med två(!) balkonger & möjlighet till garage. Månadsavgift 2 839 kr.

Med havet runt knuten ligger denna nyproducerade 2018 gavellägenhet med öppen planlösning, två balkonger och låg månadsavgift samt möjlighet till garageplats i källaren för 750 kr/månad.

Två balkonger varav en med morgonsol och utsikt mot Gavleån och Gefle yacht och en stor med kvällssol, möjlig att glasa in om så önskas. Hörnlägenhet med härliga hörnfönster. Modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, integrerad diskmaskin och praktiskt i arbetshöjd är ugn och mikro inbyggt. Duschrum med kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare.
2 839 kr inkl. bl. a. värme, tv och bredband.

I föreningen finns övernattningslägenhet.

Här bor du mellan Gavleån och kanalen med båtplatser, med en kort promenad till centralstationen, samt Limöbåten som tar dig ut på havet. Området utvecklas för varje dag som går, förutom flera restauranger, dagis och aktivitetsplatser öppnar inom kort bl. a. en livsmedelsbutik.

Varmt välkommen - Bekvämt boende...

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du tagit hissen upp från såväl garage som entréplan och klivit in i hallen står du på ett klinkergolv. I hallen inryms två garderober.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Duschrummet är utrustat med extra skåp, hörnduschväggar, regnblandare, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

Vardagsrum

Öppet rakt fram från hallen ligger ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Genomgående ligger ett ekparkettgolv. Från vardagsrummet är det utgång till en balkong med morgonsol och utblickar mot Gavle ån och Gefle yacht.

Kök

Med modern öppen planlösning mot vardagsrummet ligger ett kök med gott om skåp och fint hörnfönster. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Praktiskt i arbetshöjd är ugn och mikro inbyggt.

Sovrum

Vidare till höger från vardagsrummet ligger ett sovrum med ekparkettgolv, skjutdörrsgarderob och hörnfönster. Från sovrummet är det utgång till en mycket stor balkong med kvällssol. Här finns möjlighet att glasa in om så önskas.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

85

Gatuadress

Stuvaregatan 25, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

54,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Hiss

Hiss i markplan - bra för dig som vill slippa trappor

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,83070
  • Andelstal avgift: 0,83070
Månadskostnad:

2.839 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.552 kr/år

Total driftskostnad: 6.972 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Strandkanalen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2018

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningens förvaltare på HSB, Johan Liljemark 010-303 23 00.

TV/Internet

Gavlenets fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, cykelförråd och gemensam innergård

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är nästan klar, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.