Gävle Strand

Stuvaregatan 32

83,5 KVM 3 rum och kök 2.360.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

83,5 kvm , enl. säljaren

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum Mer fakta

Pris

2.360.000 kr

Vill du bo bekvämt med hiss till garaget, åutsikt från alla rum och stort uterum mot Gavleån?

Bekvämt boende med hiss ner till garaget och mycket bra läge i husets hörna med åutsikt från alla rum och stort (ca 11 kvm) och inglasat uterum mot Gavleån! Rymlig trea med möjlighet till en liten fyra. Genomgående klinker och ekparkettgolv. Rymligt duschrum med fönster, kakel och klinker med värme. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mot köket med bl. a. hel kyl, hel frys och diskmaskin. Mycket stor sängkammare med fina utblickar mot Gavleån att vakna till... Månadsavgift 4 326 kr inklusive bl. a. TV och bredband. Här bor du med gångavstånd till centralstationen, centrum och havet. Begärt pris 2 375 000 kr.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in utan ett enda trappsteg från såväl garage som gatan står du i en öppen hall med klinkergolv i entrén . I hallen inryms tre garderober varav en med spegel. Vidare genomgående i hela lägenheten ligger ekparkettolv.

Sovrum

Direkt till höger i hallen ligger ett sovrum med härlig åutsikt att vakna till. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare med hängare och hyllor.

Gästtoalett

I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med kakel på väggarna och klinker på golvet.

Duschrum

Längre in till höger från hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Sängkammare

Längst in till höger ligger en mycket stor sängkammare med fyra garderober och fantastisk utsikt mot Gavleån. Detta rummet är möjligt att dela av till två sovrum för den som behöver det.

Vardagsrum

Öppet från såväl hall som kök ligger ett vardagsrum med utsikt mot Gavleån.

Kök

Öppet från vardagsrummet ligger ett ljust kök med hel kyl, hel frys, diskmaskin, fläkt, spishäll, inbyggt ugn och inbyggd mikro i arbetshöjd. Från kök/vardagsrum är det utgång till ett mycket stort inglasat uterum hela ca 11 kvm med skjutbara väggar och härlig utsikt mot åns gnistrande vatten.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

20

Gatuadress

Stuvaregatan 32, 803 02 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

83,5 kvm , enl. säljaren

Antal rum

3 st , varav 2 st sovrum

Våningsplan:

1

Hiss

Allt i markplan!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 2,94148
  • Andelstal avgift: 2,94148
Månadskostnad:

4.326 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.264 kr/år

Total driftskostnad: 5.184 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Kobben

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2012

TV/Internet

TV och internet från Gavlenet ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns garage, källarförråd, cykelförråd, barnvagnsrum och övernattningslägenhet i huset. Föreningen har även en gemensam Kajak med flytväst för den som vill paddla.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut...

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 pågår för fullt, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.