Gävle Strand

Toppsockergränd 12

47 KVM 2 rum och kök 1.735.000 kr
Mäklare Jessica Backman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

1.735.000 kr

Vill du bo med havet som granne i en nyproducerad lägenhet med stor balkong?

Varmt välkommen till Toppsockergränd 12 och denna nyproducerade lägenhet (-18) med stor balkong och låg månadsavgift! Här bor du i en stilfull och välplanerad lägenhet med havet, Gavleån och Alderholmskanalen precis runt hörnet.

Kvadratmetrarna utnyttjas på bästa sätt genom den öppna moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Rymlig balkong på ca 8,5 kvm i sydvästläge med fri sikt ut mot trevlig innergård. Fräscht badrum med kaklade väggar, klinkergolv med värme, tvättmaskin och torktumlare. En kort promenad bort finner du flertalet cafeér och restauranger, aktivitetsplatser, gym, dagis, hälsocentral, centralstationen, centrala Gävle och Limöbåten som tar dig ut på havet. Gävle Strand är ett område som utvecklas för varje dag som går och inom kort öppnar bland annat en livsmedelsbutik.

Från lägenheten kan du bekvämt ta hissen ned till såväl entréplan som till det gemensamma garaget i källarplan, där möjlighet finns till garageplats i källarplan för 750 kr/mån via kösystem. I föreningen finns övernattningslägenhet att tillgå. Fiber via GavleNet ingår i den låga månadsavgiften.

Mäklare

Jessica Backman

Fastighetsmäklare
0706-237910
jessica@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom ytterdörren står du i en välkomnande hall med smakfullt klinkergolv. Två garderober för praktisk avhängning och förvaring. Längre fram i hallen finns en rymlig klädkammare.

WC/Badrum

Till höger om hallen finns ett stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Praktiskt utrustat med badkar, WC, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk samt överskåp.

Sovrum

Rakt fram från hallen ligger ett sovrum i insynsskyddat läge mot innergård. Ekparkettgolv, ljusmålade väggar samt en garderob. Här finns plats för en dubbelsäng.

Kök

Till vänster om hallen ligger ett smakfullt grått Vedum-kök med modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, ugn, fläkt, kaklat stänkskydd och ekparkettgolv. Smart takbelysning intill köksinredningen i form av spotlights.

Vardagsrum

I öppet läge från köket ligger ett vardagsrum med samma enhetliga ekparkett som kök, hall och sovrum. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den rymliga balkongen i bästa sydvästläge och njuta av eftermiddags-/kvällssol.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

32

Gatuadress

Toppsockergränd 12, 80302 Gävle

Område

Gävle Strand

Boarea

47 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

2

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 0,72177
  • Andelstal avgift: 0,72177
Månadskostnad:

2.467 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Nej
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 1.800 kr/år

Försäkringskostnad: 1.200 kr/år

Vatten: 2.400 kr kr/år

Total driftskostnad: 5.400 kr/år

Föreningen tillämpar individuell mätning av kall/varmvatten och el, vilket debiteras på månadsavgiften. Du betalar därmed enbart för den faktiska förbrukningen och behöver inte teckna egna avtal.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

HSB Brf Strandkanalen

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

90

Byggnadsår

2018

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta föreningens förvaltare på HSB, Johan Liljemark tel 010-303 23 00 eller e-post johan.liljemark@hsb.se.

TV/Internet

Fiber via GavleNet ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Övernattningsrum, föreningslokal, cykelförråd, soprum och barnvagnsrum finns i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

På Gävle Strand har du nära till Gävle centrum och stadens puls, såväl som havets avkopplande svall.

Gävle Strand passar dig som söker ett modernt boende, med unik närhet till havet och båtlivet. Planen är att ett fullt utbyggt Gävle Strand ska omfatta ca 1200 bostäder och kallas ”hemma” av ca 2500-3000 personer.

På bara några minuters promenad tar man sig till resecentrum med tåg och fjärrbussar. Till Stockholm tar det t ex bara 1 tim 20 min och till Arlanda tar det knappa timmen. Ex. till Uppsala går det tåg ca var 20:e minut... Med promenadavstånd till Gävles egna skärgårdsbåt som går till den härliga skärgårdsön Limön som erbjuder dina hav- och naturområden med vandringsled runt hela ön.

Det finns redan nu en bussförbindelse från centrum till Gävle Strand. Andra bekvämligheter såsom förskola och handel kommer byggas i framtiden allt eftersom antalet boende på Gävle Strand ökar. Stadsdelen byggs etappvis. Byggnationen av etapp 2 är nästan klar, och planeringsarbetet för etapp 3 är igångsatt.