Gävle - Villastaden/Olsbacka

Hedvigslund 2

64 KVM 2 rum och kök 2.390.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

64 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Visning

Visning torsdag 20 juni Ring 026-12 15 15 eller maila maria@bergmansmaklarbyra.se för bokning av tid! Se över lånelöftet innan...

Pris

2.390.000 kr

Avgiftsfritt 1 år(!) samt möjlighet till försäljningsvillkor - kan det bli bättre?

Om du tecknar avtal innan 31 augusti får du avgiftsfritt 1 år(!) samt möjlighet till försäljningsvillkor - kan det bli bättre?

Bo helt avgiftsfritt första året! Du har också möjlighet att helt riskfritt sälja DITT hus med ett försäljningsvillkor. Unika förutsättningar med en helt NY(!) bottenvåning belägen i lugnt och attraktivt villaområde, med två uteplatser varav en på 20 kvm i västerläge. Egen parkeringsplats med laddmöjlighet. Fiber ingår i månadsavgiften.

Nybyggd och modern marklägenhet med en entréaltan med laddmöjligheter för elcykel som möter dig. Möblerbar hall med klinker i entrén och fyra garderober. Vidare ligger genomgående parkettgolv i ek. Rymligt sovrum med två garderober och plats för fler. Stort duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Öppet rakt fram i hallen ligger vardagsrum och kök i modern öppen planlösning vilket ger en härligt rymd i rummet. I köket är det inredning från Marbodal med gott om förvaring. Vidare från vardagsrummet finns en utgång till en stor uteplats på över 20 kvm i västerläge.

BRF Hedvigsträdgård i Gävle är ett boende med bra läge i attraktivt villaområde – här har du närhet till motionsspår, Fjärran höjder, konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum. Vi erbjuder ett modernt och bekvämt boende där alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel. Samtliga lägenheter har även bergvärme och komfortkyla, vilket gör innetemperaturen behaglig även under sommartid. På fastighetens yttertak finns solpaneler som ger egenproduktion av el. I föreningen finns cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Hedvigs trädgård – bara namnet sätter fantasin i rörelse. Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle.

Varmt välkommen - Kom och titta, vi visar när du kan titta

Se mer på videon - klicka på videosymbolen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från framsidans altan står du i en öppen hall med klinkergolv i entrén. Vidare i hela lägenheten ligger trägolv. Hallen är möblerbar och det inryms fyra garderober.

Duschrum

Till höger från hallen ligger ett rymligt duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt i taket är det infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med duschväggar och egen tvättmaskin samt torktumlare.

Sovrum

Direkt till höger när du klivit in ligger ett rymligt sovrum med två garderober och det finns plats för fler.

Vardagsrum

Längst in öppet från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med modern öppen planlösning med köket vilket ger en härlig rymd.

Kök

Öppet med vardagsrummet ligger ett kök från Marbodal med kvalitativ inredning med gott om skåp samt utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll samt fläkt.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

2D-1001

Gatuadress

Hedvigslund 2, 80265 Gävle

Område

Gävle - Villastaden/Olsbacka

Boarea

64 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Våningsplan:

1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 2,3226
  • Nettoskulden har ej gått att få fram
Månadskostnad:

5.314 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Försäkringskostnad: 1.800 kr/år

Total driftskostnad: 4.800 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Hedvigsträdgård

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2024

TV/Internet

GavleNets fiber ingår i månadsavgiften!

Övriga utrymmen i föreningen

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats finns till alla lägenheten i anslutning till fastigheten. Till varje plats finns motorvärmare och laddmöjligheter för elbil.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Hedvigs trädgård – bara namnet sätter fantasin i rörelse. Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet. Nu finns möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Hedvigslund på gränsen mellan Villastaden och Olsbacka i Gävle.

Nära till allt:
Hedvigs trädgård ligger nära badet på Fjärran höjder och det populära motionsspåret vid Kungsbäck. Det är promenadavstånd till stadens centrum och bara några hundra meter bort hittar du en av Gävles bästa kvarterskrogar. Du får också nära till högskolan, konsthallen och konserthuset. Och på andra sidan Gavleån ligger Stadsträdgården och Boulognerskogen med sin lummiga grönska. Ca 1 km till Coop Krysset på Skogmursvägen.

Exklusiva kvarter:
Hedvigs trädgård ligger alldeles intill Villastaden, Gävle mest exklusiva bostadsområde med oregelbundna tomter och slingrande gator. Stadsdelen skapades i början av 1900-talet med engelska trädgårdsstäder som förebild och väckte stor uppskattning bland välbärgade köpmän, fabrikörer och officerare från det närbelägna Hälsinge regemente. Stadsdelen popularitet har inte minskat sedan dess utan här finns fortfarande de högsta taxeringsvärdena och försäljningspriserna i Gävle kommun. De flesta av husen i Villastaden har ritats av kända arkitekter enligt de idéer som för stunden varit i ropet. Och eftersom området vuxit fram under flera decennier finns nästan alla 1900-talets byggnadsstilar representerade, från fornnordiskt inspirerade grosshandlarvillor via strama funkiskåkar till åttiotalets mexitegel.