Hille - Västerbacken

Nedre Hattmursvägen 3

155 KVM 6 rum och kök 5.410.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

155 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

6 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

5.410.000 kr

Bästa Västerbacken! Nyare hus med golvvärme i två plan med fin trädgård mot skogen. Isolerat garage.

Mot skogen i omåttligt populära Västerbacken. Stort, nybyggt 1,5-planshus med golvvärme i BÅDA planen. Klassisk och tidlös stil med modern, öppen planlösning, insynsskyddat med skogen som närmsta granne bakåt. Isolerat garage med loft och carport med elbilsladdare för två bilar. Fint anlagd trädgård med fruktträd, bärbuskar, odlingslådor och blomrabatter samt grillplats i skogsbrynet.

Hela 6 rum och totalt finns det möjlighet för åtta rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. Ballingslövskök med maskiner från Siemens, och köksö välplacerad i den moderna och öppna planlösningen. Contura braskamin i vardagsrummet. Ca 11 962 kwh/år med luft/vatten värmepump med fjärrvärmespets, golvvärme med vattenburet(!) system i HELA huset. Härliga sällskapsytor på såväl entréplan som övervåning. Två rymliga badrum med infällda spotlights, varav ett med fönster. Rymliga sovrum och totalt insynsskyddat master bedroom i vinkel, möjlighet att bygga en walk in closet. Stor altan i vinkel runt huset med utespa från 2021. Friggebod om 15 kvm.

Här bor du i ett villaområde med härlig gemenskap, mitt i naturen, bra kommunikationer och 5 minuters promenad till skolan.

Varmt välkommen - Nytt, mot skogen med bästa grannarna

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du passerat den trevliga entréverandan och klivit in, står du i en luftig och välkomnande hall med klinkergolv med värme. I HELA huset är det golvvärme från vattenburet system och trägolv i ek. I hallen inryms tre garderober. Hallen är ljus och öppen rakt fram mot vardagsrummet.

Kök

Direkt till höger från hallen ligger ett kök med modern och öppen planlösning mot vardagsrummet. En köksö delar av rummen på ett naturligt sätt. Luftiga ytor och gott om förvaring. Inredningen är från Ballingslöv(!) och maskinerna är från Siemens, varav hel kyl, hel frys, integrerad diskmaskin, spis med häll och mikro i arbetshöjd. Fläkten är från Thermex i rostfritt. Från köket är det utgång till altanen under nytt tak -22.

Vardagsrum

Öppet från såväl hall som kök ligger ett mycket ljust och rymligt vardagsrum med braskamin från Contura och utgång till den ca 60 kvm stora altanen mot skogen, och i vinkel runt huset med utespa.

Badrum

Till vänster från hallen ligger ett badrum med fönster som släpper in det härliga dagsljuset. I taket är det infällda spotlights.

Sovrum

Till vänster från hallen i husets hörna ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum med hela fem garderober.

Groventré/tvättstuga

Längst in till vänster från hallen ligger en tvättstuga med groventré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt extra förvaring. I tvättstugan är fjärrvärmecentralen och luft/vatten värmepumpen praktiskt placerad.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan öppnar sig ett luftigt allrum med en takkupa som släpper in ett härligt ljus. Genomgående trägolv i ek med värme från vattenburet system. Från takkupan är det utgång till en stor balkong.

Två sovrum

Till höger från allrummet ligger två rymliga sovrum öppna i nock med snedtak, och kattvindar.

Duschrum

Direkt till vänster när du kommit uppför trappan ligger ett rymligt duschrum med hörnduschväggar. I duschrummet är det golvvärme med vattenburet system, och i taket är det infällda spotlights.

Master bedroom

Längst in till vänster på övervåningen ligger ett insynsskyddat master bedroom i vinkel med snedtak och två kattvindar.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Nedre Hattmursvägen 3, 80648 Gävle

Område

Hille - Västerbacken

Boarea

155 kvm , enl. lantmäteriet

Tomtarea

1404 kvm

Antal rum

6 st , varav 4 st sovrum

Balkong/Uteplats

Altan om hela 60 kvm med utespa från 2021.

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

3.738.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  4
  • Totalt belopp: 3.666.000 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 21.874 kr/år

Försäkringskostnad: 6.700 kr/år

Renhållning: 2.753 kr/år

Uppvärmning: 8.803 kr/år

Sotning: 200 kr/år

Vatten och Avlopp: 6.708 kr/år

Total driftskostnad: 47.038 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

2014

TV/Internet

GavleNet

Energiprestanda

70 kwt/kvm/år

Grund

Isolergrund

Fasadtyp

Liggande träpanel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten inklusive fjärrvärme som används för spetsvärme, braskamin

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Friggebod om ca 15 kvm.

Parkeringsbeskrivning

Isolerat garage med lika stor carport, och loft ovanför.

Energideklaration utförd

2016-09-08

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Trevligt lantligt område med blandad bebyggelse, hus, villor och radhus från 1800-talet till nybyggen. Åkermark, hagar och skog i omgivningarna. Bensinmack och bilverkstad. Pizzerior i området. Barnvänligt.
Milbogården förskola , Milbo fritidsgård, Varvaterassen förskola, Daggmasken (pers. koop.) Spunken(pers.koop.) Milboskolan åk 6-års -åk 6.
Hille kommundel är belägen norr om Gävle och var fram till 1969 en egen kommun. Avståndet till Gävle centrum är från Hille kyrka ca 7 km. Cykelväg via Forsby, 6 km till centrum. Området har fått sitt namn efter en järnåldersby som var belägen invid nuvarande Hille kyrka. Hille utgör idag till stor del jordbruksbygd, men inslag finns av äldre industri. Bruket Oslättsfors är välbevarat och av riksintresse för
kulturmiljövården. Hille har alltmer kommit att utvecklas till ett viktigt bostadsområde, med orterna Forsby, Åbyggeby, Hille, Björke och Trödje.
Goda strövområden i skog och mark med möjligheter till bär- och svampplockning. Nära till sportanläggningar som Hille IP, Testebovallen, Skidstavallen med motionsspår och en av Sveriges största golfanläggningar Gävle Golfklubbs 36-hålsbana, pay-n-play. Närbelägen skoterled om vintrarna. Gångavstånd till barnvänliga Forsbybadet och ca 3 km från Engeltofta/Bönan med havsbad. Fågeltorn i Björke i norra änden av Mårdängssjön. Något för alla...