Hille

Villavägen 24

98 KVM 5 rum och kök 3.275.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

98 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.275.000 kr

Attraktivt villaområde i lättskött hus med vidbyggt garage och stort, soldränkt uterum. 3 275 000 kr

För 3 275 000 kr får du detta lättskötta tegelhus i populära Hille med lugnt och skyddat läge på Villavägen. Stort, inglasat och soldränkt uterum, fjärrvärme och vidbyggt garage i barnvänligt område.

En ny dörr tar dig in i det lättskötta huset via en hall med klinkergolv med värme. I entréplan ligger ett sovrum med plankgolv med golvvärme. Vidare är det generösa sällskapsytor i form av vardagsrum i fil med stavparkett i ek och utgång till ett mycket stort och inglasat uterum med klinkergolv, lampor i taket och bra solläge från morgon till kväll på den insynsskyddade baksidan. Gediget träkök från Marbodal. I den öppna planlösningen mellan matplatsen och vardagsrummet har man satt in en stor täljstenskamin från Tulikivi. Totalrenoverat -09/-10 och kaklat badrum. Extra sovrum och bastu med relax och bra förvaringsmöjligheter i källaren. Fiber från GavleNet indraget. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port och förråd.

Mycket lugn och barnvänlig såväl gata som gård och närhet till bra barnomsorg samt nära ut i skog och natur. Bra kommunikationer och idrottsanläggningar med välskötta och omtyckta föreningar.

Varmt välkommen - Bra villakvarter, lättskött, fjärrvärme och stor kamin

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya entrédörren står du i en hall med klinkergolv med värme. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med fönster och klinkergolv med värme.

Sovrum

Ett etage upp ligger ett sovrum med fem garderober och mörkbetsat furuplankgolv med värme.

Vardagsrum i fil

Öppet rakt fram i etagéplanet ligger ett vardagsrum i fil med stavparkettgolv i ek. Här finns möjlighet till ett extra sovrum om så önskas. Från vardagsrummet är det utgång till ett stort och inglasat uterum med klinkergolv, lampor i taket, skjutdörrar mot en öppen altan och den skyddade baksidan. (Päronträd följer inte)

Kök

Öppet till höger från vardagsrummet ligger ett kök i vinkel med ekparkettgolv och mycket stor täljstenskamin från Tulikivi. Vidare ligger en matplats som mynnar ut i ett Marbodalkök i ek. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, diskmaskin, spishäll och fläkt.

Övervåning - Hall

När du kommit uppför trappa med klinker och kattvindar, står du i en hall med stavparkettgolv.

Sovrum

Till vänster när du kommit upp ligger ett rymligt och insynsskyddat sovrum med två garderober.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett sovrum med två garderober.

Badrum

Till höger från hallen uppe ligger ett totalrenoverat -09/-10 och kaklat badrum med löst badkar på fot.

Källarvåning

När du kommit ner till vänster ligger ett allrum med askparkettgolv och fyra garderober. Rakt fram ligger en relax med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet samt bastu. Intill relaxen ligger ett hobbyrum med uppgång till garaget. Till höger ligger en tvättstuga med extra frys, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Innanför tvättstugan ligger ett förråd med fjärrvärme och fiber.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Villavägen 24, 80649 Gävle

Område

Hille

Boarea

98 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

106 kvm

Tomtarea

612 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

1.717.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  12
  • Totalt belopp: 2.100.000 kr
Driftkostnad:

Hushållsel: 5.558 kr/år

Elkostnad: 6.700 kr/år

Renhållning: 2.752 kr/år

Uppvärmning: 17.850 kr/år

Sotning: 1.000 kr/år

Vatten och Avlopp: 4.500 kr/år

Total driftskostnad: 38.360 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1957

TV/Internet

GavleNets fiber indraget.

Energiprestanda

175 kwt/kvm/år

Grund

Källare

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Taktyp

Tegel

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Radon kommentar

Radonmätning utförd 210825 - 210829, 67 bq/m3 i medelvärde.

Övriga byggnader

Lekstuga

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage med gjuten platta och fjärrstyrd port samt förrådsdel.

Energideklaration utförd

2021-08-24

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda, primärenergital

115

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Trevligt lantligt område med blandad bebyggelse - allt från villor och radhus från 1800-talet till nybyggen. Åkermark, hagar och skog i omgivningarna. Bensinmack och två pizzerior i området. Barnvänligt. Kommundelen Hille är belägen norr om Gävle och var fram till 1969 en egen kommun. Avståndet till Gävle centrum är från Hille kyrka ca 7 km. Området har fått sitt namn efter en järnåldersby som var belägen invid nuvarande Hille kyrka. Hille utgör idag till stor del jordbruksbygd, men inslag finns av äldre industri. Bruket Oslättsfors är välbevarat och av riksintresse för kulturmiljövården. Hille har alltmer kommit att utvecklas till ett viktigt bostadsområde med orterna Forsby, Åbyggeby, Hille, Björke och Trödje.

Milbogården daghem, Milbo fritidsgård, Varvaterrassen, Spunken(pers.koop.) Milboskolan åk 6-års - åk 6 (bibliotek). Buss nr 3 till centrum som nu även går via Gavlehov. Täta turer dagtid. www.xtrafik.se. Cykelväg till centrum. Vårdcentral, Apotek och Tandläkare i Strömsbro, ca 2 km. Goda strövområden i skog och mark med möjligheter till bär- och svampplockning. Nära till sportanläggningar som Hille IP, Testebovallen, Skidstavallen med motionsspår och Gävle Golfklubbs 36-hålsbana, pay-n-play. Närbelägen skoterled om vintrarna. Cykelavstånd till barnvänliga Forsbybadet och ca 3 km från Engeltofta/Bönan med havsbad. Ridhus i, genom skogen, närbelägna Milbostigen.