Höjersdal

Murmästargatan 35B

126 KVM 5 rum och kök 3.000.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

126 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.000.000 kr

Insynsskyddat & mycket välskött radhus med friköpt tomt i attraktivt område. Totalrenoverat badrum!

Söker du ett lättskött boende med FRIKÖPT tomt i attraktivt område med närhet till det mesta?

Här har du ett mycket välskött och insynsskyddat radhus på friköpt tomt längst in på återvändsgata endast en kort promenad till Fridhemsskolan med fritids och förskola. Möjlighet till 4-5 sovrum för den som önskar. En modern och öppen planlösning möter dig när du kliver in. Mycket välskött kök från Ballingslöv med köksö, massiva ekbänkskivor och bra maskiner från Husqvarna, varav bl. a. hel kyl, hel frys, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Insynsskyddat och rymligt vardagsrum med nytt fönsterparti från golvet som släpper in ett härligt ljus och suddar ut gränsen mellan ute och inne, mot den skyddade baksidans altan med förrådsbod och stor markis. Nyare 3-glasfönster på hela sydsidan. Totalrenoverat 2017 såväl bad- som duschrum med fint kakel på väggarna och fint klinker med värme på golvet. Badrummet är utrustat med nytt takfönster, dubbelhandfat, hörnduschväggar i glas, löst extra djupt badkar, nytt takfönster och fina handdukstorkar. Källare med gillestuga och bastu samt stor tvättstuga.

Vamt välkommen - Att det är ett välskött hem, märks redan när man kliver in.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du på en fint klinkergolv med värme i entrén och du möts av en öppen planlösning mellan hall och kök. Vidare in i hallen ligger ett ekparkettgolv och en garderobsvägg.

Gäst-wc

I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med fint kakel på väggarna och klinker på golvet med värme.

Sovrum

Direkt till höger från hallen ligger ett sovrum med ekparkettgolv.

Kök

Öppet till vänster från entrén ligger köket med fint ekparkettgolv och en köksö med massiv ekbänkskiva och vidare en välskött inredning från Ballingslöv med gott om förvaring. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd - allt från Husqvarna. Köket har också utrustats med diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrum

Rakt fram från såväl hall som kök ligger ett rymligt och insynsskyddat vardagsrum med fint ekstavparkettgolv och stort fönsterparti från golvet, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne samt ger en härlig utblick mot den skyddade baksidan. En dörr i helglas tar dig ut till en skyddade baksidan med altan med förrådsbod och stor markis.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan står du i ett öppet och insynsskyddat allrum med fint ekparkettgolv. Detta rum kan för den som önskar göras om till ett sovrum till.

Duschrum

Direkt till vänster när du kommit upp ligger ett totalrenoverat dusch-/badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Ett takfönster släpper in det härliga dagsljuset. Badrummet är utrustat med dubbelhandfat, fina handdukstorkar, såväl hörnduschvägg i glas som fint, extra djupt badkar. Duschen är utrustad med regnblandare.

Master bedroom

Rakt fram när du kommit upp möter du ett mycket stort sovrum med fint ekparkettgolv och hel vägg med skjutdörrar till garderobs-/klädkammarparti.

Sovrum

Längre in vidare från allrummet ligger ett insynsskyddat och rymligt sovrum med fint ekparkettgolv och två garderober.

Källare

När du kommit ner för trappan har du en stor gillestuga direkt till höger och rakt fram ligger ett förråd, en före detta toalett, så ett wc avlopp finns här inne. Till vänster om förrådet ligger en relax med bastu och dusch. Vidare till höger ligger ett stort förråd. Rakt fram i hallen nere ligger en klädkammare. Direkt till vänster under trappan är det garderobsdörrar till ett bra förvaringsutrymme under trappan. Längre in till vänster när du kommit ner ligger en stor tvättstuga med tvättho, varmvattenberedare, torktumlare och nyare -15 tvättmaskin.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Murmästargatan 35B, 80270 Gävle

Område

Höjersdal

Boarea

126 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

65 kvm

Tomtarea

152 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

1.985.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 380.000 kr
Driftkostnad:

Uppvärmning: 16.250 kr/år

Samfällighet: 13.200 kr/år

Total driftskostnad: 29.450 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1975

TV/Internet

Com hems basutbud ingår i samfälligheten/Com hems tre hål i väggen.

Energiprestanda

58 kwt/kvm/år

Fasadtyp

Puts

Taktyp

Plåt

Fönster

2-glasfönster på norrsidan, nya 3-glasfönster på sydsidan

Uppvärmning

Värmepump luft-luft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Radon kommentar

26 Bq/m3 vid mätning 2007

Parkeringsbeskrivning

Garage med fjärrport ingår i samfälligheten

Energideklaration utförd

2020-10-27

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Energiprestanda

58

Energiprestanda, primärenergital

98

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Höjersdal, Fridhem, Olsbacka och Sörby är alla centralt belägna stadsdelar med närhet till det mesta. Du kan både cykla och gå till centrala stan på under femton minuter, samtidigt som du befinner dig i ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningar för barnfamiljer. Det här är stadsdelar där bilarna ofta får ge plats på gatorna för barnens aktiviteter - landhockey eller cykelträning är bara är några exempel. I både Höjersdal/Fridhem samt Olsbacka och Sörby finns flera förskolor och skolor. Stadsdelarna är också välplanerade med gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar.

Fjärran Höjder badet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. 25-metersbassäng där du kan motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. Badlandskapen Barn- och Vuxenoasen har 30 grader i vattnet, vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Förutom bad finns även möjlighet till personlig träning, företagslösningar, spa och relax, vattenträning, gym, innebandy och mycket mer! Även Andersbergs idrottplats erbjuder många möjligheter med bl.a. inomhushall med konstgräs.