Lindbacka

Smörbollsvägen 7D

117 KVM 5 rum och kök 2.975.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

117 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

2.975.000 kr

Mellan golfbanan & skogen ligger detta nybyggda radhus med helt nytt & mycket stort, inglasat uterum

Mellan golfbanan & skogen ligger detta nybyggda (-19) radhus med helt nytt (-21) & mycket stort, inglasat uterum om hela 28 kvm med hel skjutbar glasvägg mot skogen.

Plats för två(!) bilar intill huset. Rymligt förråd som ramar in framsidans uteplats. Välkomnande hall med klinkergolv med värme från vattenburet(!) system. Två duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet samt ett med tvättmaskin och torktumlare. Mycket ljust kök med rostfria maskiner. Stora sällskapsytor med allrum på båda planen. Det stora uterummet ökar ju sällskapsytorna avsevärt under vår, sommar och höst. Möjlighet till fler sovrum för den som önskar det. Ljuslaserade ekparkettgolv och fönsterbrädor i sten.

Lindbacka villaområde är högt värderat pga sitt läge med stora möjligheter till alla dess uteaktiviteter du kan önska. En av Sveriges största golfanläggningar ligger runt knuten. Cykelbanorna tar dig såväl till centrum som vackert hela vägen längs havet till Harkskär.

Varmt välkommen - Sällsynt tillfälle

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du parkerat bilen på din egna gård och passerat framsidans uteplats samt klivit in via entréaltanen, står du i en välkomnande hall med klinkergolv med värme från vattenburet(!) system. I anslutning till hallen ligger två klädkammare.

Duschrum

Rakt fram i hallen ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork med vattenburet system.

Kök

Öppet till vänster från hallen ligger ett mycket ljust kök med två lösa tillvalda högskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, rostfri fläkt, mikro i arbetshöjd, ny -20 ugn, hel kyl och hel frys.

Vardagsrum

Rakt fram från köket ligger ett vardagsrum med ljuslaserat ekparkettgolv och fönster samt helglasdörr mot det mycket stora och inglasade uterummet om hela 28 kvm, vilket 2/3 av året nästan fördubblar sällskapsytorna. Hela väggen mot skogen är skjutbara glaspartier.

Övervåning - Allrum

När du kommit uppför trappan står du i ett insynsskyddat allrum mot skogen. I hela övre plan ligger ett ljuslaserat ekparkettgolv. Här är en lucka upp till vinden.

Sovrum

Direkt till höger ligger ett sovrum med utgång till en balkong med trätrall. I sovrummet inryms tre garderober.

Sovrum/kontor

Vidare till höger på övervåningen ligger ett sovrum/kontor med en garderob.

Duschrum

Rakt fram när du kommit uppför trappan ligger ett duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Duschrummet är utrustat med en handdukstork med vattenburet system.

Sovrum

Till vänster intill allrummet uppe ligger ett ett totalt insynsskyddat sovrum med två garderober.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

D02S

Gatuadress

Smörbollsvägen 7D, 80647 Gävle

Område

Lindbacka

Boarea

117 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 5,18947
  • Andelstal avgift: 5,55556
Månadskostnad:

5.152 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Nej
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Nej
Driftkostnad:

Tv: 1.836 kr kr/år

Uppvärmning och hushållsel: 12.000 kr kr/år

Total driftskostnad: 13.836 kr/år

Pantsättning

är pantsatt

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

BRF Boklok Fritiden

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

2019

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Mikael Svensson 070-6165499.

TV/Internet

GavleNets fiber

Parkeringsbeskrivning

Plats för två(!) bilar intill huset.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Lindbacka är en av Gävles nyare stadsdelar, mellan golfbanorna och skidstavallens härliga motionsområde för med såväl motions- och cykelspår på sommaren som skidspår på vintern. Skogen leder dig vidare så långt du orkar.

En nybyggd förskola och gångavstånd via cykelväg under gamla E4:an till Tallbacksskolan i Strömsbro. Cykelbanorna tar dig såväl till centrum som vackert hela vägen längs havet till Harkskär.

Värt att notera är att Gävle GK är en av Sveriges största golfanläggningar med två 18-hålsbanor och dessutom en pay-and-play.

I Strömsbro ligger Testebovallens idrottsanläggning med egen fotbollsplan och hallar för ishockey, idrott och curling. Områdena har därför också ett mycket aktivt föreningsliv där många är delaktiga. I Testeboån finns badplats och goda möjligheter till fiske – från ån står du också i direkt förbindelse med havet. Gävle Ryttarsällskaps ridanläggning i Lervik. Skidstavallen med preparerade spår vintertid. Naturreservat i närheten. En välsorterad ICA Supermarket, Apotek och Tandläkarmottagning.