Olsbacka

Ekorrvägen 5

104 KVM 4 rum och kök 3.700.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.700.000 kr

Populära Olsbacka erbjuder en välskött enplansvilla med källare på friköpt hörntomt mot grönområde

Mycket välskött och lättskött enplansvilla med källare, på friköpt hörntomt fritt belägen mot grönområde i populära Olsbacka.

Öppen planlösning och genomgående ekstavparkettgolv mellan vardagsrum och matrum. Öppen spis med insats. Utgång till altan från såväl vardagsrum som från det stora sovrummet. Totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet. Tre rymliga och insynsskyddade sovrum. Ny -17 diskmaskin och gott om skåp med nya -14 luckor i köket. Hel källare om 104 kvm med bl. a. bra förvaringsutrymmen, gillestuga, gästrum, bastu och dusch. Omdränering, tak, nymurad skorsten och fasadmålning gjordes under 90-talets första hälft. Intilliggande garage med ny -17 fjärrstyrd port.

Varmt välkommen - Det känns direkt när man tittar på ett mycket välskött hus

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in står du i en rymlig hall i vinkel med. I hallen inryms en garderob med överskåp.

Duschrum

Direkt till vänster ligger ett totalrenoverat duschrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Vardagsrum

Direkt till höger från hallen ligger ett vardagsrum med ekstavparkettgolv och fönster åt två håll vilket ger ett ljust intryck. Från vardagsrummet är det utgång till en stor altan delvis under tak. I vardagsrummet inryms en öppen spis med insats.

Matrum

Från såväl kök som öppet från vardagsrummet ligger ett insynsskyddat matrum med ekstavparkettgolv och fri vy över grönområdet.

Sovrum

Vidare från matrummet ligger ett rymligt sovrum med furuplankgolv, utgång till altanen och två dubbla(!) garderober samt två vanliga garderober.

Kök

Såväl rakt fram i hallen som från matrummet ligger ett kök med gott om skåp med stomme från Marbodal med nya -14 luckor. Köket är utrustat med spis med häll, fläkt, hel kyl, hel frys och ny -17 diskmaskin.

Sovrum

Till höger i hallens vinkel ligger ett rymligt och totalt insynsskyddat sovrum med två garderober och fri vy mot grönområdet.

Sovrum

Till vänster i hallens vinkel ligger ett sovrum med en rejäl garderob.

Källarvåning

I trappan på väg ner till källaren är det en lucka till vinden. Ett förråd med två garderober. Snickarverkstad. Halvkaklad toalett med klinkergolv. Tvättstuga med torktumlare och ny -17 tvättmaskin. Bastu. Matkällare. Såväl gillestuga som gästrum med furuplank, kan med fördel användas som sovrum.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Ekorrvägen 5, 80264 Gävle

Område

Olsbacka

Boarea

104 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

104 kvm

Tomtarea

695 kvm

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.217.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  2
  • Totalt belopp: 1.002.200 kr
Driftkostnad:

Renhållning: 2.256 kr/år

Uppvärmning: 17.836 kr/år

Vatten och Avlopp: 3.492 kr/år

Total driftskostnad: 23.584 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1953

Grund

Källare, omdränerad tidigt 90-tal

Fasadtyp

Puts

Taktyp

Plåt -92

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Skorsten

Murad skorsten

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Radon kommentar

Under gränsvärdet

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage med ny -17 fjärrstyrd port.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Höjersdal, Fridhem, Olsbacka och Sörby är alla centralt belägna stadsdelar med närhet till det mesta. Du kan både cykla och gå till centrala stan på under femton minuter, samtidigt som du befinner dig i ett genuint bostadsområde med de allra bästa förutsättningar för barnfamiljer. Det här är stadsdelar där bilarna ofta får ge plats på gatorna för barnens aktiviteter - landhockey eller cykelträning är bara är några exempel. I både Höjersdal/Fridhem samt Olsbacka och Sörby finns flera förskolor och skolor. Stadsdelarna är också välplanerade med gott om platser för lek, aktivitet och rekreation. Här hittar du både skogsbackar och stora gräsytor. De väl utbyggda cykelbanorna gör det också lätt för barnen att själva ta sig till och från både skola och kompisar.

Fjärran Höjder badet ligger inom promenadavstånd och är ett populärt badhus med många aktiviteter för både barn och vuxna. 25-metersbassäng där du kan motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. Badlandskapen Barn- och Vuxenoasen har 30 grader i vattnet, vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Förutom bad finns även möjlighet till personlig träning, företagslösningar, spa och relax, vattenträning, gym, innebandy och mycket mer! Även Andersbergs idrottplats erbjuder många möjligheter med bl.a. inomhushall med konstgräs.