Sätra

Älgpasset 1E

107,5 KVM 4 rum och kök 1.700.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

107,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

1.700.000 kr

Insynsskyddat(!) med nytt badrum, ombyggt kök, duschrum & trägolv, välplanerat med öppen planlösning

Här bor du i genomgående nyrenoverat, lättskött och insynsskyddat radhus i söderläge, barnvänligt med närhet till naturen, skola, förskolor, bussar och affärer.

Kul planlösning i etage med hall med avhägningsdel med klinkergolv i entréplan. En halvtrappa upp ligger en modern öppen planlösning med ett stort vardagsrum med trägolv, nya fönster åt två håll vilket ger ett ljust och härligt intryck. Öppet från vardagsrummet naturligt delat med en stor köksö med vinkyl ligger ett nytt kök med utgång till en insynsskyddad altan och baksida i söderläge. Snyggt kök med bänkskivor i sten och rostfria maskiner.
En våning upp ligger en sovavdelning med möblerbar hall, tre insynsskyddade sovrum, varav ett med utgång till en stor balkong mot baksidan. I anslutning till hallen på övervåningen ligger ett totalrenoverat, modernt och påkostat badrum med fönster som släpper in dagsljuset. Badrummet är utrustat med svarta blandare, handdukstorkar, fina stora kakel- och klinkerplattor med värme.
En halvtrappa ner från entrén ligger en hall och stor gillestuga med trägolv och nya ytskikt. Till vänster i hallen ligger ett fräscht duschrum med kakel och klinker samt fönster. I anslutning till duschrummet ligger en tvättavdelning med torkrum och mycket stort förråd. Bla värme, VA, kabel-TV via Tele2, och bredband från GavleNet, samt garage med motorvärmare och separat p-plats ingår i månadsavgiften.

Ett barnvänligt område nära naturen i välskött förening.

Varmt välkommen - Genomgående nytt, måste ses!

Se mer på filmen

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in i markplan står du i en hall med avhängningsmöjligheter. Redan här märker du att alla ytskikt renoverats de senaste åren. En halvtrappa upp fortsätter hallen i vinkel till vänster med parkettgolv i ek och två garderober. I anslutning till hallen till vänster ligger en renoverad gästtoalett med kakel på väggarna och klinker på golvet. I toaletten är det ett fönster, vilket ger ett härligt dagsljus.

Vardagsrum

Till höger från hallen ligger ett stort vardagsrum med parkettgolv i ek. I vardagsrummet är det fönster åt två håll vilket ger ett ljust intryck. Vardagsrummet har modern öppen planlösning mot köket.

Kök

Öppet från vardagsrummet med en stor köksö som naturligt delar av ligger ett nytt 2018 kök med bänkskivor i sten och snyggt kakel och extra bred induktionshäll. Köket är vidare utrustat med rostfria maskiner varav fläkt, diskmaskin, hel kyl, och ugn samt mikro i arbetshöjd. I köksön är det en vinkyl med dubbla dörrar. Från köket är det utgång till den insynsskyddade baksidan i härligt söderläge med en stor altan delvis under tak, och ett förråd.

Övervåning - Hall

När du kommit upp står du i en hall med två garderober och genomgående på hela övervåningen ligger ett parkettgolv i ek.

Badrum

Till vänster i hallen ligger ett totalrenoverat 2020 badrum med modernt och snyggt kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Badrummet är utrustat med badkar med belysning och svart blandare som matchas med svart inredning och handdukstork med timer. I badrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Vidare rakt fram förbi badrummet ligger ett insynsskyddat och fritt sovrum praktiskt i vinkel med plats för en säng.

Sovrum

Direkt när du kommit upp rakt fram ligger ett rymligt sovrum med en klädkammare med hängare och hyllor.

Sovrum

Längst in till höger från hallen uppe ligger ett insynsskyddat, fritt och rymligt sovrum med två garderober och en klädkammare med hängare och hyllor. Från sovrummet är det utgång till en stor balkong med eftermiddagssol.

Källarvåning

En halvtrappa ner fint integrerat med boytan ligger en hall med parkettgolv i ek och nya dörrar. Till höger från hallen ligger en rymlig gillestuga renoverad 2022 med parkettgolv i ek. Till vänster från hallen ligger ett totalrenoverat 2012 duschrum med kakel på väggarna och klinker på golvet, samt en handdukstork med såväl vattenburet system som el. Duschrummet är i vinkel med en tvättavdelning med tvättmaskin från Miele 2012 och torkskåp. I vinkeln ligger en praktisk torkdel. Vidare från duschrummet ligger ett stort förråd med hel frys.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

5

Gatuadress

Älgpasset 1E, 80636 Gävle

Område

Sätra

Boarea

107,5 kvm , enl. bostadsrättsföreningen

Antal rum

4 st , varav 3 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal: 0,02127
  • Andelstal insats: 0,0212766
  • Andelstal avgift: 0,0212766
  • Andel av Brf nettoskuldsättning: 380.096 kr
  • Uppgifter från årsredovisningen 2022
Månadskostnad:

6.388 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning
  • Vatten
  • Internet
  • Kabel-tv
Driftkostnad:

Hushållsel: 7.800 kr/år

Total driftskostnad: 7.800 kr/år

Enhetsmätning på hushållselen vilket innebär att du bara betalar för din förbrukning.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Brf Vesslan

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Byggnadsår

1973

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Stefan Autio 076-760 98 04.
Se även föreningens hemsida: www.vesslan.se

TV/Internet

Tele2:s tv grundutbud ingår i månadsavgiften, och tre hål i väggen alt. fiber 500/100 Mbit via GavleNet.

Utförda renoveringar

2021 ventilationskontroll och nya vindskivor
2018 renovering av gavlar
2013 gemensamt elabbonemang vilket innebär att du själv bara betalar för din förbrukning
2007/2008 nya fönster och altandörrar
2002 nya garageportar
2000 nya yttertak
1996 nya fasader

Energiprestanda

128 kwt/kvm/år

Energideklaration utförd

2021-03-12

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Energiprestanda, primärenergital

86

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).