Sätra

Mjölonvägen 14

113 KVM 5 rum och kök 3.850.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

113 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum Mer fakta

Pris

3.850.000 kr

Rymligt vinkelhus i tegel på friköpt hörntomt mot skogen. Ny bergvärme med nytt vattenburet system.

Här bor du i ett tegelhus i vinkel på friköpt, hörntomt med stor altan med nytt inglasat uterum mot skogen. Ny bergvärme med nytt vattenburet system. Härliga sällskapsytor såväl ute som inne med ny täljstenskamin från Handöl.

Huset har renoverats med nya askparkettgolv, kamin, nytt kök och nytt badrum. Totalrenoverat -10 badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Nyare barkök med härliga sällskapsytor och utgång till altanen och uterummet på baksidan mot skogen. Rymligt vardagsrum i vinkel med ekstavparkettgolv och ny täljstenskamin från Handöl. Tre bra sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Extra sovrum och stora sällskapsytor i form av gillestuga och aktivitetsrum samt dusch och bastu i källaren. Gavlenets fiber. Vidbyggt garage. Markiser. Nytt -10 FTX ventialtionssystem.

Varmt välkommen - Sällskapsytor får man aldrig för mycket av

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nya dörren står du i en öppen och trevlig hall. I entrén ligger ett klinkergolv, vidare in i hallen och genomgående med köket ligger ett ljuslaserat askparkettgolv. Till höger i hallen ligger en klädkammare och hallen inrymmer i övrigt två garderober.

Kök

Till vänster mynnar hallen ut i ett stort öppet kök med en kökshalvö och stora bänkytor samt härliga sällskapsytor. Köket renoverades 2009 och utrustades med induktionshäll, diskmaskin, takhängd, rostfri fläkt, inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd samt ny -20 kyl/frys. I husets vinkel ligger ett ljust matrum med utgång till baksidans altan med stort inglasat uterum från -13 om ca 15 kvm.

Sovrum

I husets hörna intill köket ligger ett stort sovrum med tre dubbla garderober.

Badrum

Vidare efter sovrummet ligger ett totalrenoverat -10 badrum med kakel på väggarna och klinker med värme på golvet. Badrummet är utrustat med löst badkar, dubbelhandfat(!) samt ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Till höger från hallen ligger ett sovrum med askparkettgolv och hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Sovrum

Rakt fram när du kommit in i hallen ligger ett sovrum med två garderober.

Vardagsrum

Till höger från hallen på husets gavel ligger ett stort vardagsrum med ekstavparkettgolv och stora fönster åt två håll, vilka ger ett härligt ljus. Vardagsrummet är utrustat med en ny täljstenskamin från Handöl.

Källarvåning

När du kommit nerför trappan har du en gillestuga till vänster och förvaringsutrymme rakt fram. Till höger ligger ett stort aktivitetsrum. I anslutning till aktivitetsrummet ligger en klädkammare, wc och sovrum. Vidare från aktivitetsrummet ligger en tvättstuga med dusch och bastu. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho, samt plats för att hänga tvätt. I anslutning till tvättstugan ligger ett stort förråd.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Mjölonvägen 14, 80636 Gävle

Område

Sätra

Boarea

113 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

113 kvm

Tomtarea

966 kvm

Antal rum

5 st , varav 3 st sovrum

Taxeringsår

2018

Totalt taxeringsvärde

2.211.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  1
  • Totalt belopp: 1.600.000 kr
Driftkostnad:

Försäkringskostnad: 3.846 kr/år

Renhållning: 2.500 kr/år

Uppvärmning: 14.625 kr/år

Vatten och Avlopp: 4.560 kr/år

Total driftskostnad: 25.531 kr/år

Byggnad

Byggnadsår

1974

TV/Internet

Gavle nets fiber.

Grund

Källare

Fasadtyp

Fasadtegel

Taktyp

Betongpannor

Fönster

2-glasfönster, fasta isolerglas i vardagsrum

Uppvärmning

Ny 2017 bergvärme (170 meter) och nytt vattenburet system. Täljstenskamin Handöl

Ventilation

Ny 2010 Mekanisk till- och frånluft

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Radon kommentar

Mätt under gränsvärde.

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).