Sätra

Primulavägen 6A

72 KVM 2 rum och kök 975.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Boarea

72 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum Mer fakta

Pris

975.000 kr

Gavelradhus, allt i markplan med stor altan i ytterraden. Bl. a. garage & bredband ingår i avgiften!

Ett av de unika gavelradhusen från 1992 med två rymliga rum och kök, allt i markplan fritt beläget i ytterraden i lugnt och populärt området. Garage och bredband ingår i månadsavgiften! Rymligt och kaklat duschrum med tvättstuga i anslutning. Mycket ljust kök med fönster åt tre(!) håll. Köket är välutrustat med bl. a. hel kyl, hel frys och diskmaskin. Mycket stor klädkammare. Stor sängkammare. Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till altan delvis inglasad och under tak. Begärt pris 975 000 kr.

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in från framsidan med förråd i anslutning står du i en ljus hall med två garderober. I anslutning till hallen ligger en mycket stor klädkammare.

Kök

Till höger från hallen ligger ett ljust och rymligt kök med fönster åt tre(!) håll. Köket är utrustat med hel kyl, hel frys, diskmaskin, fläkt och nyare spis med häll.

Duschrum/tvättstuga

Till vänster från hallen ligger ett stort och kaklat duschrum med handdukstork, ny wc och spegelskåp. I anslutning till duschrummet till vänster ligger en tvättstuga med fönster, vilket släpper in det härliga dagsljuset. Tvättstugan är utrustad med tvättho, torkskåp och nyare tvättmaskin.

Sovrum

Rakt fram i hallen ligger ett stort sovrum med en garderob.

Vardagsrum

Längre in till höger från hallen ligger ett ljust vardagsrum med ekparkettgolv och utgång genom dubbla dörrar till en altan delvis inglasad och under tak.

Kort information

Typ av egendom

Bostadsrätt

Lägenhetsnummer:

62

Gatuadress

Primulavägen 6A, 806 38 Gävle

Område

Sätra

Boarea

72 kvm

Antal rum

2 st , varav 1 st sovrum

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

  • Andelstal insats: 1,20767
  • Andelstal avgift: 1,20766
Månadskostnad:

5.232 kr/mån

Ingår i avgiften:
  • Uppvärmning: Ja
  • Vatten ingår: Ja
  • Internet ingår: Ja
  • Kabel-tv ingår: Ja
Driftkostnad:

Hushållsel: 3.000 kr/år

Total driftskostnad: 3.000 kr/år

Föreningsuppgifter

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Gävlehus 40

Typ av förening

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter i föreningen

69

Byggnadsår

1992

Allmän information

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Märit Persson Nordin 0705686149.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns förråd på gården och garage som ingår i månadsavgiften. Gemensamt i föreningen finns kvarterslokal, tvättstuga, redskapsbod i föreningen.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du i attraktiv förening i barnvänligt och naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).