Sätra

Skogvaktarvägen 3

124 KVM 5 rum och kök 4.400.000 kr
Mäklare Eva-karin bergman

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Boarea

124 kvm , enl. lantmäteriet

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum Mer fakta

Pris

4.400.000 kr

Renoverat & lättskött mot skogen, nära sjukhuset & E4:an med vidbyggt garage & stora sällskapsytor

Här bor du i ett genomgående renoverat 2020-2022 och insynsskyddat vinkelhus med vidbyggt garage på en lummig tomt mot naturen med bra förbindelser ut på E4:an och med närhet till sjukhuset.

Ny -20 värmepump med vattenburen golvvärme i entréplan. Ny el med Plejdsystem. Allt trä och fönster målat -22. Alla ytskikt är nya. Nytt kök, två(!) nya badrum.
Stora insynsskyddade och härliga sällskapsytor. Öppen och välkomnande hall med avhängningsdel och totalrenoverad gästtoalett med kakel och klinker. Master bedroom med garderobsvägg, utgång till baksidan och walk in closet med eget, snyggt en-suite duschrum innanför. Öppen och luftig planlösning med stort matrum med stora fönster mot den lummiga baksidan och vackert blyinfattat fönster. Nytt -20 kök med integrerad diskmaskin, ugnar i arbetshöjd, kompositho med Blancoblandare och inbyggd retrokryddhylla "Reda" i glas. Stort vardagsrum med panoramafönster mot den skyddade baksidan. Stora sovrum plus gillestuga och sovrum i källaren. Totalrenoverat -20 och stort bad-/duschrum med fint kakel och klinker i marmorutförande. Hobbyrum med uppgång till det vidbyggda garaget med luft/luft värmepump. Gott om förvaringsmöjligheter i källaren. Isolerat gästhus på gården.

Varmt välkommen - Listan på renovering är lååång

Mäklare

Eva-Karin Bergman

Fastighetsmäklare
0708-353540
evakarin@bergmansmaklarbyra.se

Rumsbeskrivning

Hall

När du klivit in genom den nyslipade och oljade dörren står du i en välkomnande hall med en avhängningsdel till vänster. I anslutning till hallen ligger en totalrenoverad gästtoalett med vägghängd wc, kakel och klinker. Hallen är helt öppen och genomgående har nya golv och väggar renoverats från 2020 och framåt. Ny golvvärme med vattenburet system och ny el med Plejd (appstyrt) ljussystem har installerats.

Vardagsrum

Öppet till höger från hallen ligger ett stort vardagsrum med stora panoramafönster mot den lummiga baksidan.

Matrum

Öppet till vänster i hallens vinkel ligger ett stort matrum med stora fönster och utgång till baksidans altan, delvis under tak.

Kök

Till vänster genom en skjutdörr från matrummet ligger ett kök med ny -20 inredning med integrerad hel kyl och hel frys samt diskmaskin. Vidare är köket utrustat med induktionshäll, fläkt och inbyggd ugn och mikro bekvämt i arbetshöjd. Diskhon är i komposit och blandare med "pip" från Blanco, En retroförvaringshylla "Reda" i glas är inbyggd.

Sovrum

Längre in till vänster från matrummet ligger ett rymligt sovrum med dubbla garderober.

Master Bedroom

Rakt fram i matrummet ligger ett master bedroom insynsskyddat med utgång till baksidan. I sovrummet är det tre garderober och via en garderobsdel kommer du till ett eget en suite duschrum med vägghängd wc och fint kakel på väggarna och klinker på golvet. I duschrummet är det ett fönster som släpper in det härliga dagsljuset.

Sovrum

Direkt till höger i hallen ligger ett rymligt sovrum med en dubbelgarderob.

Källarvåning - Hall

Öppen och luftig trappa rakt fram i hallen med snyggt blyinfattat fönster leder dig ner till en hall nere. I taket är det infällda spotlights med Plejdsystem. I anslutning till hallen ligger en toalett med vägghängd wc, kakel och klinker samt handdukstork med vattenburet system. I anslutning till hallen ligger också en klädkammare med hängare och hyllor.

Gillestuga

Till vänster från hallen nere ligger en mycket stor gillestuga med platsbyggd förvaring, spotlights i taket med Plejdsystem, och en öppen spis (defekt).

Sovrum

Mittemot gillestugan ligger ett rymligt sovrum.

Badrum

Rakt fram i hallen nere ligger ett totalrenoverat -20 och stort badrum med snyggt kakel på väggarna och klinker på golvet i marmorutförande. Ett fint badkar med fin blandare, en handdukstork och i taket är det infällda spotlights. Till höger i badrummet är det en rymlig dusch.

Tvättstuga

En tvättstuga med klädkammare och nya maskiner varav tvättmaskin -21, torktumlare -20 och en extra tvättmaskin samt ett torkskåp.

Hobbyrum

Till höger från hallen nere ligger ett hobbyrum med förrådsdel och utgång(!) till garaget.

Kort information

Typ av egendom

Småhus

Typkod

220

Gatuadress

Skogvaktarvägen 3, 80635 Gävle

Område

Sätra

Boarea

124 kvm , enl. lantmäteriet

Biarea

124 kvm

Tomtarea

960 kvm

Antal rum

5 st , varav 4 st sovrum

Taxeringsår

2021

Totalt taxeringsvärde

2.327.000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Filer

Ekonomi:

Inteckningar
  • Antal:  3
  • Totalt belopp: 3.500.000 kr
Driftkostnad:

Elkostnad: 4.140 kr/år

Försäkringskostnad: 5.150 kr/år

Renhållning: 2.500 kr/år

Uppvärmning: 19.423 kr/år

Vatten och Avlopp: 7.730 kr/år

Total driftskostnad: 38.943 kr/år

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggnadsår

1969

TV/Internet

GavleNets fiber

Grund

Källare

Fasadtyp

Mexisten

Taktyp

Papp

Fönster

3-glas i entréplan, 2-glas i källaren

Uppvärmning

Värmepump luft-vatten, ny -20 med golvvärme

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Övriga byggnader

Isolerat gästhus på gården.

Parkeringsbeskrivning

Vidbyggt garage tillgängligt från källaren.

Film

Läge

Områdesbeskrivning

Här bor du naturnära område med endast 10 minuters promenad till arenaområdet. Sätra är en stadsdel i Gävle med över tiotusen invånare, belägen cirka tre kilometer från stadskärnan. Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey, bordtennis, innebandy samt volleyboll, har sitt ursprung och säte i stadsdelen. Utöver idrottsföreningen så finns en förening för alla företagare i Sätra. Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice som hälsocentral, folktandvård och äldreboende på Forellplan (f.d. Sätrahemmet).